Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: HTC P3300 soft reset

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    Mám problém s Artemisem po nainstalování několika aplikací jsem chtěl udělat zálohu pomocí přiloženého Sprite backup , ale ten před zálohou provede sr a po něm už artemis nenaskočí musím udělat hr a vše je v ...
    Když jsem použil jiný zálohovací program záloha se vytvoří , ale když chci tuto nainstalovat tak po instalaci nastane sr a telefon opět vytuhne.
    Nemáte někdo radu co s tím ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    No, vypada to, ze se Ti tam hadaji nejake aplikace. Zkus postupne instalovat softy odladit co to dela. Taky bych mozna doporucil softy typu SPB Pocket Plus, ten ma tzv. safe mode, ktery umi pri problemu vypnout today pluginy (pri dvou resetech v kratkem casovem intervalu se pri startu obevi tabulka: chcete nastartovat v bespecnem modu??). Pak je lze postupne zapinat a koukat, co dela problem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    Tak já to vyzkouším a dám vědět .
    Zatím díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    7

    Tak s SPB pocket plus 3 to neběhá bez ní je to o.k.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Taky je mozny, ze se neco hada prave s tim spb pocket plus.. Zrovna tehle aplikaci (a firme) bych veril... Zkus starsi verzi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    Zdravim. Vie niekto ako dostat MDA III s SPB Pocket Plus pri nabehu do safe mode? Vlastne hladam akcion tlacitko, kt. treba drzat pri nabehu?
    Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    ak ti nejde safe mode v spb skus SBSH ilauncher ( tiez ma safe - nemusis hladat tlacitko ale kliknes na listu dole na screene - taku modru ako BSOD)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    U SPB to je asi tak, ze kdyz vicekrat (tusim dvakrat) behem kratketo casoveho useku restartujes, nabehne safe mode automaticky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    98

    Dik. Zatial to nejde ani tak ani tak. Je to uplne vytuhute po instalacii programu Smaato na pocitanie prevolanych minut.Restartuje sa to dookola samo a nepusti ma k novej instalacii ani k synchronizacii.Keby nabehlo safe mode odinstaloval by som to.Asi uz len HR (
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Soft reset
    Od jsman v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-02-2010, 14:08
  2. automatický soft reset
    Od LorD.FreD v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 23-10-2007, 13:43
  3. Soft reset PPC
    Od Sidon_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 13-09-2007, 12:17
  4. Soft reset problem
    Od eshus v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-06-2006, 15:43
  5. Soft reset x reset - ipaq 3630, w2002
    Od mailo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-03-2006, 05:22