Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Ipaq h1940 + SE T610

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    34

    undefined :?: :sarcastic:

    Mam problem se stabilitou IE pri pripojeni na urcite www stranky.Napr. www.mobil.cz ...........stranka se zacne nacitat a behem chvilky spadne explorer a spojeni se rozpadne? Jine www jsou velmi stabilni?

    p.s. komunikace bezi pres Bluetooth.Eurotel data nonstop
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    37

    Stejný problém mám např. s www.seznamse.cz Mam Acer n10, Siemens ME45 a Eurotel DN. Problem je asi v PIE protože na Palmu m515, který jsem měl před tím, se výše uvedená stránka načítala v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak nevim, prave jsem obe stranky (www.mobil.cz a www.seznamse.cz) vyzkousel na mnou testovane kombinaci Asus MyPal A620BT + Nokia 7650, pripojeno pres Bluetooth a Oskar GPRS, obe stranky se uspesne nacetly komplet vcetne obrazku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    37

    ...tak jsem to teď vyzkoušel také. www.mobil.cz v pořádku, www.seznamse.cz mi opět shodilo prohlížeč
    Ještě bych upřesnil, že používám MultiIE 3.0
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    37

    MultiIE je v tom nevině, vypnul jsem ho a PIE spadl stejně
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    153

    zkousel jsem to - oba pripady se mi podarili na poprve nacist (ipaq2210+T610)
    ...mozny problem by treba mohl byt v nedostatku pameti? (tyto stranky s obrazky jsou celkem narocne na rendering)

    Martin S.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    34

    ja jsem proste zoufaly.Pameti mam dost.V kombinaci H1940 a N6310 mi to nacte komplet. T610 a jiny Ipaq (vyssi rady) taky bez problemu???
    vazne nevim??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    34

    )
    Hurááá hurááá
    Tak jsem zkusil HardReset a nedelal jsem zadnou obnovu z backup-u a vono to chodííí a nepadááá!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    34

    Tak dnes uz vim,ze je tomu na vine program
    connect2phone....posledni verze publikovana na ...www.ipaqchoice.com.
    Po jeho instalaci mi proste internet neumerne casto pada.UZ JSEM JEJ ODINSTALOVAL
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Internet T610 + n30
    Od uhran v sekci Acer
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-03-2006, 18:21
  2. Jak dostat na iPAQ h1940 cestinu?
    Od wrom v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 27-05-2005, 07:26
  3. ipaq2210 - T610
    Od m.sachl v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 31-12-2003, 09:52