Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Bluetooth - problém s příjmem dat (wizard)

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    165

    Prosím ma nekdo problemy s prenosem dat s jinymi mobilnimy zarizeními. ja treba muzu odesilat obrazky ,MP3 na jine mobily jako nokia ,LG,samsung ale od nich nic. prosim poradte kde delam chybu nebo kterou ROM mam nainstalovat DIK. Ted pouzivam Johnnnnnnnnnny_v1.0_CIDlocked_edition.exe

    Co takhle při vymýšlení názvu nadpisu použít trochu více fantazie?? upraveno - matrad
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    A mas zaply prijem souboru (Beam)? Je to v Settings/Connections/Beam.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    Taky sem to dřive řešil. V registrech je zapnuto, takže by mělo snad pomoct odškrtnout beam a pak ho zase zaškrtnout..
    v Aku 2.3 ROM můžeš beam vypnout i v comm manageru a pak nemůžeš přímat ani přez BT, protože se ti odškrtne beemování. Bacha na to
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    165

    Dekuji za upravu nadpisu a dale za radu Jonnnnnnnnnnnnnnymu uz to funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    čaues, dlouho hledám jak rozlousknout problém s posíláním přez BT. Můžete mi s tím někdo pomoct? Skoušel jsem hlaëdat nějaký file manager ale kadý posílá jen přez IR a to já nepotřebuju. Potřebuju BT odesílání dat. Pomozte. Díky. djmedi.kalda@seznam.cz ICQ:309-592-765
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    posílat přez BT umí:
    1: Základní file manager - pokud je zaplý BT, tak i hledá zařízení v okolí a nebo posílá přez IRdA - možnost beam
    2: Total commander 2.5 (beta) má přímo send via bluetooth
    3: resco explorer také
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Ja k tomu jeste doplnim dotazy:

    Lze donutit wizarda, aby prijimal pres bluetooth na kartu (neco jako je v Totalcmd recive infrared here)??? Nebo jak se bude chovat wizard pri posilani 50MB souboru??

    A druhy dotaz: Jak zpristupnit bluetooth sluzby ve wizardovi? Kdyz dam na desktopu vyhledat jake sluzby nabizi, tak je tam akorat headset a serial link. Pritom posilani souboru umi, akorat mu nic neposlu, protoze to dektop PC proste nevi...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    odpověď zní..
    1. nelze
    2. nelze

    Za všechno můžou špatné ovladače od MS
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    Za všechno můžou špatné ovladače od MS
    To sou takovy .... !!!! To se neda ani popsat!!! To je uz vrchol!!!

    Ted sem se dival na Tvoje stranky. Nepomohlo by presunout pomoci registru slozku My Documents na kartu? Microsoft prece prijima do slozky My documents, ne? (BTW: Ten klic v registru podle Tvych stranek tam nemam.. ( )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    hmm dost zajímavá úvaha.. je dost možné, že to pude.. Můžeš to zkusit.. Já bohužel musím teď valit do pryč
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    1

    mam tiez mda vario akurat po cesky de najdem ten beam ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    start-settings-connections-beam
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Mda Vario (HTC wizard) WM - 5 problem
    Od dvyt_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-08-2010, 14:42
  2. HTC Wizard jako modem (USB, Bluetooth)
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 31-01-2008, 14:31
  3. Stereo Bluetooth (A2DP) na HTC Wizard-.cab file je venku
    Od katowano v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-04-2006, 07:45
  4. Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 22-04-2006, 23:08
  5. Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-02-2006, 14:42