Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Nastavenia World offline

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    72

    Je mozne niekde ziskat nastavenia stranok pre world off-line? Niektore (asi starsie z Vasich stranok) po synchronizacii daju na citanie len uvodnu stranku a vnorenie do clankov nie je k dispozicii. Uz som skusil aj nastavenie zo stranok, ktore sa nacitaju aj do nizsich urovni, ale nepomohlo.
    Dakujem za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Napiste prosim konkretne, s kterymi strankami mate problem a pokusime se to otestovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    99

    Citace Původně odesláno od Kleid
    Napiste prosim konkretne, s kterymi strankami mate problem a pokusime se to otestovat.
    I já se připojuji s jistými problémy s WOL. Po úspěšné synchronizaci se na některých odkazech ve většině položek nedostanu hlouběji, i když mám nastaveny např 3 .úrovně. Např 1.položka jde, 2-5 nejdou a zase třeba 6. položka jde - tzn. že se zobrazí. Kde je chyba? A pokud se nenačte, proč WOL nehlásí problém?
    Jedná se např o textovou verzi Technetu.
    S pozdravem

    Ivo
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    128

    Měl bych jen jeden dotaz? Je možné s WOL stáhnout stránky do počítače a pak pomocí ActiveSyncu dostat do MDA?
    dík
    jt
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Vidim ze problem je u Palmare a Technet, prave resime jeho odtraneni. Dam vedet.

    AD: MDA. Wol by mel bez problemu fungovat na MDA: Staci nainstalovat a a syncrhonizovat. Synchronizace probiha pomoci PDA - stranky se zpracovavaji primo v nem. Jeslti mate namysli nejakou "servrovou cast" WOL tak neni, jelikoz prave kvuli tomu byl WOL projektovan tj. aby jste nebyli vazani na konfiguraci v PC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    72

    prblem okrem palmare mam aj s mobil.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Problem Technetem a Palmare odstraněn.

    V poli ULR v nastavení kanálu změňte: adresu na
    http://technet.idnes.cz/index_pda.html
    a url: http://palmare.idnes.cz/avantgopda.html

    Vše bude chodit jak ma

    Pokud budete mit jakykolik jiny problem napište.

    Další info: během února výjde nova verze WOL 1.8

    Podrobné nastavení kanálů Technet a Palmare:

    WolChannelInfo10
    name: Technet
    url: http://technet.idnes.cz/index_pda.html
    max-level: 2
    max-channel-size: unlimited
    images: yes
    off-site-images: yes
    max-image-size: 70.000000
    files: no
    max-file-size: 120.000000
    off-site-links: no
    max-off-site-level: 1
    expires: ActiveSync
    -----------------------------------------
    WolChannelInfo10
    name: Palmare
    url: http://palmare.idnes.cz/avantgopda.html
    max-level: 2
    max-channel-size: unlimited
    images: no
    off-site-images: yes
    max-image-size: 70.000000
    files: no
    max-file-size: 120.000000
    off-site-links: no
    max-off-site-level: 1
    expires: ActiveSync



    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    72

    Neviem či som to prehliadol, ale je možné nastvaiť WOL tak, že sa budú sťahované informácie ukladať na kartu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Samozrejme ze je.

    Kliknete na Menu: PRESUNOUT DATOVE SOUBORY.

    zde zvolite umisteni kam se maji offline stranky ukladat.

    PS: S www.mobil.cz mate pravdu. Opet plati stejna uprava url zmente na:
    mobil.idnes.cz

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    72

    Ďakujem, rabótajet...)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. IGO-nastavenia
    Od deerslayer v sekci Touch HD
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-04-2009, 21:37
  2. Sunnysoft World offline
    Od PeZ_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 118
    Poslední příspěvek: 07-11-2007, 21:55
  3. Zložka Nastavenia
    Od reward2 v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-06-2006, 09:15
  4. Kanály do world offline
    Od iloveyou v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-10-2004, 19:25
  5. Problem - nejede mi synchronizace sunnysoft world offline přes kolébku
    Od iloveyou v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-10-2004, 06:53