Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: úplný reset PDA HP IPAQ 6515

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    1

    Prosím o radu jak provést úplný reset PDA HP IPAQ 6515

    Přesunuto do HP & Compaq Pocket PC, ElSoft
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Kouknout do uzivatelske prirucky a postupovat podle ni, rika se tomu RTFM.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    3

    Ahoj, měl jsem stejný problém a v příručce jsem to nenašel, respektive našel,ale úplně zcestný postup. Musiš stilusem dát měký reset a současně zmáčknout vypínací tlačítko.Pak to budeš mít tvrdě restartovaný. Cau
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Aby ste vykonali tvrdý reštart:
    1. Stlačte a držte stlačené tlačidlo Napájania.
    2. Kým držíte stlačené tlačidlo Napájania, pomocou stylusu ľahko stlačte zapustené tlačidlo Reset umiestnené v spodnej časti HP iPAQ počas 5 sekúnd.
    3. Obrazovka HP iPAQ zhasne a zariadenie sa reštartuje. Len čo sa zariadenie reštartuje a obrazovka začne svietiť, uvoľnite tlačidlo Napájania a vyberte stylus z tlačidla Reset.

    Ze slovenského návodu, který lze stáhnout zde. Ovšem nevím, co je na tomto zcestného. :? Je to myslím klasika jako u všech (většiny) iPAQů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    3

    Citace z české uživatelské příručky (Kapesní počítač hp iPAQ Pocket pc), kterou jsem k hw6515d dostal: Úplný reset: 1.Stiskněte současně tlačítka 1 a 4 a zároveň pomocí stylusu stiskněte tlačítko ve spodní části přístroje.
    2. Jakmile obrazovka počítače zhasne, uvolněte stisk tlačítek 1 a 4 a teprve poté uvolněte stisk tlačítka pro reset. Vyčkejte, než se přístroj znovu zapne
    Konec citace.
    Přičemž jsem nebyl z příručky schopen určit tl. 1 a 4. a slovenskou brožůru jsem k zařízení nedostal a neměl jsem nejmenší důvod pátrat po slovenské či jiné příručce, neboť člověk spoléhá na to, že pokud si koupí přístroj s návodem, tak se v něm nebudou nalézat koniny!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Tak jsem odpoledne vypnul 6515 se zapnutým TomTomem, dal ji do kapsy a tím jsem skončil... Nejde zapnout, soft reset ani hard reset... Nepomohla hodina na nabíječce ani půl hodina bez baterie... LEDka, která normálně při nabíjení svítí oranžově, teď svítí o hodně výraznější barvou, skoro červenou...
    Nemáte někdo tušení, co s tím, tedy kromě servisu ( ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Cca po 3 hodinách se to ztopořilo samo... Už jsem s ním chtěl seknout, zacvak jsem kryt od baterky, a iPaq se rozsvítil a tvářil se úplně normálně, dokonce měl i všechna data, i přes tu 2x vyndanou baterku...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    9

    mam HP 6515, hard reset som robil este davno.....5 sekund drz stylusom reset a potom tlacidlo napajania.
    AK nie, tak tlacidlo napajania a potom 5 sekund reset










    HP 6515
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. clean reset/hard reset HP iPAQ hx2190
    Od free-bee v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-05-2008, 10:45
  2. iPAQ 6515 a iGO SK rozlíšenie 240 /240
    Od luki v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 21-04-2006, 09:49
  3. Soft reset x reset - ipaq 3630, w2002
    Od mailo v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-03-2006, 05:22