to: mdragon, kde si jí pořídil
to: mdragon, kde si jí pořídil
To XBC: mam totez co ty TCPMP v 1.0 a normalne jedu avi asi 150 MB bez problemu...
Zalohuju denne pres spb backup ,protoze umi schedule...a umi po zaloze off.Ale ty potrebujes asi neco na full is s rom, ze???To nevim...
To PetrN : zitra ti to zjistim
Pro mdragon:
Já jsem se rozhodl, že asi obětuju těch šest stovek a koupím od Sunnysoftu backup manager, protože si nejsem jistý, jestli bych zvládl instalaci tomtoma, včetně nastavení BT GPS, dost se kámoš co tomu celkem rozumí natrápil s nastavováním COM portů. A to video, to teda opravdu nevím, jak je to možné, žr to někomu jede a někomu new. Trochu mě uklidňuje, že nejsem sám, ale to je jenom malá útěcha. Už jsem zkoušel snad všechno, jiný program, při konverzi videa nastavit jiné hodnoty a pořád nic. Má to něco společného se zvukem, ale co stím teda fakt nevím. Už mě napadla i taková šílenost, že by to mohla mít na svědomí ta lokalizace do češtiny, která prý není moc podařená.
Hele lokalizaci davno nepouzivam, tu jsem odebral jako prvni.POuzivam EN.S tomtomem jsem problem nemel zadnej , teda s TT6. TT5 my nesla nainstalovat...
Jinak video my jede v pho)
Já mám pětku a šlape. Instalaci provedl kámoš, já bych si netroufl. A i tak se zapotil, ale je to borec a nic ho nezaskočí. Video problém trvá, ale asi ho nechám trochu odpočinout a třeba zatím někdo na něco přijde.
Přes půl hodiny jsem se mordoval s TCPMP a nic. Nakonec jsem nainstaloval Smartmovie a na první pokus 180MB spokojenost. Jinak lokalizaci používám a taky žádné problémy s TT6.
To SlaMar, asi to zkusím, ale mám dojem, že Smartmovie není free. Nebo je? A když tak prosím o tip kde sosnout.
No TT5 my pri spuseni v xp sp2 vytuhne a chce poslat chybovku to MS , tt6 ma beha mi , ale nevidim GPS prijimac ( Leadtek 9553 - 9 ).Mozna to tu bylo , al ekdyby nekdo vedel diky sem s tim![]()