Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 38 z 38

Téma: HTC TyTN od O2 - řešení problémů

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    13

    to: mdragon, kde si jí pořídil
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    18

    To XBC: mam totez co ty TCPMP v 1.0 a normalne jedu avi asi 150 MB bez problemu...
    Zalohuju denne pres spb backup ,protoze umi schedule...a umi po zaloze off.Ale ty potrebujes asi neco na full is s rom, ze???To nevim...

    To PetrN : zitra ti to zjistim
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33

    XBC XBC je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    52

    Pro mdragon:
    Já jsem se rozhodl, že asi obětuju těch šest stovek a koupím od Sunnysoftu backup manager, protože si nejsem jistý, jestli bych zvládl instalaci tomtoma, včetně nastavení BT GPS, dost se kámoš co tomu celkem rozumí natrápil s nastavováním COM portů. A to video, to teda opravdu nevím, jak je to možné, žr to někomu jede a někomu new. Trochu mě uklidňuje, že nejsem sám, ale to je jenom malá útěcha. Už jsem zkoušel snad všechno, jiný program, při konverzi videa nastavit jiné hodnoty a pořád nic. Má to něco společného se zvukem, ale co stím teda fakt nevím. Už mě napadla i taková šílenost, že by to mohla mít na svědomí ta lokalizace do češtiny, která prý není moc podařená.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    18

    Hele lokalizaci davno nepouzivam, tu jsem odebral jako prvni.POuzivam EN.S tomtomem jsem problem nemel zadnej , teda s TT6. TT5 my nesla nainstalovat...
    Jinak video my jede v pho )
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35

    XBC XBC je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    52

    Já mám pětku a šlape. Instalaci provedl kámoš, já bych si netroufl. A i tak se zapotil, ale je to borec a nic ho nezaskočí. Video problém trvá, ale asi ho nechám trochu odpočinout a třeba zatím někdo na něco přijde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    33

    Přes půl hodiny jsem se mordoval s TCPMP a nic. Nakonec jsem nainstaloval Smartmovie a na první pokus 180MB spokojenost. Jinak lokalizaci používám a taky žádné problémy s TT6.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37

    XBC XBC je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    52

    To SlaMar, asi to zkusím, ale mám dojem, že Smartmovie není free. Nebo je? A když tak prosím o tip kde sosnout.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    18

    No TT5 my pri spuseni v xp sp2 vytuhne a chce poslat chybovku to MS , tt6 ma beha mi , ale nevidim GPS prijimac ( Leadtek 9553 - 9 ).Mozna to tu bylo , al ekdyby nekdo vedel diky sem s tim
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. NASTAVENÍ P750 a řešení problémů
    Od Hunter_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-07-2009, 14:21
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-12-2008, 07:03
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-03-2008, 17:35
  4. Řešení problémů s GPS modulem u Asus MyPal A636 a A632
    Od Pavel Koza v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 03-03-2008, 07:22
  5. Že by metoda řešení BT problému pro Ipaq 5450?
    Od bubo_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-12-2003, 14:34