Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: GPS modul k MDA Vario

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    Jaký bluetooth GPS modul k MDA Vario by jste doporučili? Cenou tak do 2.300 kč. Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Osobně GPS nepoužívám, ale co vím od kolegů nebo co jsem tak pochytil v diskuzích, bych asi doporučil i-Tec BT339 nebo Nokia LD-3W.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Nokii bych nedoporucil ... velmi problemova na pripojeni s MDA Compact , Compact II, i Variem

    osobni zkusenost
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    2

    Nokia LD-3W funguje s Variem naprosto bez problemu. Mam a pouzivam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ad Nokia
    Někumu funguje bez problémů někomu holt ne. Jako plus bývala uváděna i možnost použít dobíječku nebo baterii od mobilů stejné značky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    K té nokii. Funguje tak jak má. Ale jen pokud víš jak na to. U i-tec to vědět nemusíš. U té to funguje samo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    0

    OK, děkuji za informace. Jdu se po tom mrknout na internet :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Nokii neznám ale nevim co by bylo lepšího než iTec který mám s Variem. Pohoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2003
    Příspěvků
    16

    Já používám QSTARZ BT-Q910 a spokojenost veliká. Zkoušel jsem všechny od QSTARZu a tahle mi vyhovuje nejvíc (velikost, chipset, cena)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    67

    To Osch: No a jak teda na tu Nokii?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    9

    jj, mě by taky zajímalo jak je to s tím nokijáckým modulem. Od hodně lidí sem slyšel že jede vphodoě a od někoho žzase že ne. Není to třeba typem Varia?? Nebo když si ho koupím tak mám jistotu že to pojede?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jistotu mas jenom ze umres. Ale rozchodit to jde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Surgical
    Jistotu mas jenom ze umres. Ale rozchodit to jde.
    jj, věděl sem že mám jistotu že jenom omřu a to je taky to jediný co opravdu musím-zemřít. Ale zajímalo by mě i toto. Takže v tom případě koupím nokijácký modul a budu mít snad vystaráno.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=18858&fi=0#5
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    Já používám Haicom HI-406BT a v pohodě. Má pochopitelně SiRF III a je za dobrou cenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. GSM modul pod WM6.1
    Od DLZ v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2009, 12:37
  2. WM6 a BT GPS modul
    Od nucleolus v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-05-2008, 21:56
  3. GPS modul
    Od netino v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-10-2007, 22:22