Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Úvodní obrazovka češtiny

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    99

    Prosím o radu, jak odstranit vždy po soft resetu se objevující úvodní logo češtiny firmy Sunnysoft. Mám verzi 6.1.P(malá čeština)
    Děkuji za odpovědi.
    Ivo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Z teto verze nijak. Mam pocit, ze slibovali tuto "splash screen" odstranit, ale nevim, jestli uz skutecne v novych verzich neni...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    skus sa pohrat v registroch
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    V novych verzich uz to opravdu neni Nevim co pouzivate za zarizeni ale pokud mate PPC2002 tak instalujte 7.4
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    kdyz jsem HP 2210 kupoval tak jsem do nej instalovaloval tzv "malou cestinu"..bylo to soucasti cd..
    zkusil jsem si pak ztahnout tzv "uplnou češtinu"
    jaky je v tom vubec rozdil?

    a hlavne se mi zda ze po instalici uplne cestiny se mi ipaq nejak seka..
    je to mozne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    ta nova verze co jsem instaloval je "sunnysoft InterWrite Pro 8.1 "
    a ta stare tusim ne "Pro"
    bude to teda tim, ze se to seka...
    jak tam dat zpet malou cestinu? abych nemusel hard resetovat?
    dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od GROOVEMAN
    ta nova verze co jsem instaloval je "sunnysoft InterWrite Pro 8.1 "
    a ta stare tusim ne "Pro"
    bude to teda tim, ze se to seka...
    jak tam dat zpet malou cestinu? abych nemusel hard resetovat?
    dik
    ... zkuste program odinstalovat v Start\Settings\záložka System\Remove programs a pak nainstalovat původní verzi. Pokud máte zálohu, můžete zkusit obnovit data ze zálohy...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    a jaky je rozdil mezu 8.1 a 8.1 pro ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    23

    Dostal jsem k iPAQu kdyz jsem ho kupoval verzi 8.1. Dneska je na webu verze 8.2 a docela by me zajimalo jake jsou tam zmeny a jestli je mozno bezplatne na tu 8.2 verzi prejit. Nevite nekdo jak to vlastne je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    70

    Hi.

    Cituji www.sunnysoft.cz:

    Změny 8.2 oproti verzi 8.1
    - opravena chyba s IMAP protokolem
    - úpravy dialogů
    - úpravy instalátoru
    - upravený odinstalátor
    ---------------------------------------------------

    Majitelé verze 8.x mohou zdarma přejít na vyšší verzi. Licenční klíče zůstávají stejné. Instalační soubory lze stahnout na: http://www.sunnysoft.cz/download.php
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Dobry den, omlouvam se za pozdni odpoved (fura prace).
    Rozdil mezi verzi 8.x a 8.x Pro je nasledujici.

    Verze bez PRO je pouze mala lokalizace - moznost psani ceskych znaku, konverzi filtry,....

    Verze s PRO je tzv. velka lokalizace - pocestuje kompletne cely system vcetne napoved atd.

    Aktualni verze InterWrite je 8.2 (ke stazeni na webu).

    Změny oproti verzi 8.1
    - opravena chyba s IMAP protokolem
    - úpravy dialogu
    - úpravy instalátoru
    - upravený odinstalátor

    Upgrade z 8.x zdarma (kody zustavaji stejne)

    Pokud pouzivate verzi Pro muzete v zalozce nastaveni - sunnysoft interwrite vypnout velkou lokalizaci a pouzivat jen malou. Neni potreba odinstalovani ci aplikace. Viz. screenshoty na webu.

    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Instalace češtiny
    Od Václav_V v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-11-2010, 18:11
  2. Úvodní obrazovka - pamět a baterie
    Od celebris v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-09-2008, 20:49
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-02-2008, 18:06
  4. zamrznutá úvodní obrazovka
    Od Graph v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-07-2007, 17:35
  5. úvodní obrazovka
    Od karel novy_oldd v sekci Motorola
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 09-03-2005, 07:09