Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Sunnysoft InterWrite PRO 9.1 na HTC TyTN

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    134

    Sunnysoft InterWrite PRO 9.1
    pouziva niekto tuto lokalizaciu na HTC TyTN (Orange SPV M3100) ? Je taka strasna ako predosla ?

    Dakujem,
    Matrix44
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Podle mých testů nezpomaluje systém, tedy tato konkrétní verze.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    134

    dik, dobra sprava, tak to asi skusim. Dam vediet ako sa to prejavilo na rychlosti.

    Matrix44

    EDIT : takze mam tam Sunnysoft InterWrite PRO 9.1. MDA-ko mam pocit ze sa trosku spomalilo (len ked som v nastaveni), ale mozno som uz len nakazeny recami o spomaleni. Co sa dalo tak je ceske, mam radost aj s moznosti plnohodnotnej SK klavesnice. Otvaranie a nacitanie zlozky Windows, cca. 2-3 s, vobec nemam pocit spomalenia. Zatial maximalna spokojnost
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    163

    Rozdíl v době otevření složky Windows s a bez IW 9.1 je 11s proti 3s. Občas přestane fungovat tlačítko Suspend v SPB Pocket Plus a semtam nejde napsat "i" při používání InterWrite Recognizeru. Než jsem povypínal různé "vychytávky", občas jsem byl chováním mazlika překvapen Teď, ťuk ťuk, všechno už druhý den funguje, s naistalovaným IW, vypnutou lokalizací systému, podporou HW klávesnic a nejnovější oficiální ROM se složka Windows otevírá 10s.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    IW Pro nemá na otvírání složky Windows prakticky vliv, na vině je zelený HTC dialer
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    134

    ten cas som pisal odhadom, teda v mojom pripade mam pocit ze rychlost sa nezmenila. Teraz som si ale dal namuhu, a cez "Prieskumnika" som si stopol otvorenie adresaru "Windows", a vysledok je 4-5s. Skusal som to 2x, s tym istym vysledkom. Ale mam pocit, ze predtym sa otvaral tak isto rychlo, a ked bol rychlejsi o 1s, tak to mi je jedno.
    Urcite by bolo super, keby lokalizacia bola primo od Microsoftu, tak ako je aj WinXP CZ, ale aj taketo riesenie potesi

    Matrix44
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    rado2: Zajimavy pokus o vtip
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To není vtip, ten zelený HTC dialer opravdu děsně zpomaluje celý telefon, konkrétně MT_PC_Hermes_Qtek_WWE_060621.CAB a P_Generic_UI.CAB. IW Pro 9.1 problém opravdu není, otestováno několikrát.. Vím, že spousta lidí nesnáší (z historických důvodů a zcela oprávněně) IW Pro, ale v tomto případě opravdu není na vině..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    U mne na vine dialer rozhodne neni, neb jej pouzivam, system je svizny a oblibene meritko - zobrazeni slozky Windows za 4s.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    134

    takze som uz mal maly problem od instalacie IW, nechcela sa mi rozsvietit HW klavesnica po vysunuti, pri slabom osvetleni, nakoniec pomohlo tuknutie do klavesnice. Raz sa vyplo podsvietenie, pri malej prestvke pri pisani. A na soft. klavesnici mi nefungoval gombik "Backspace", aj ked sa graficky stlacil, tak nefungoval. Pomohla zmena klavesnice na US, a nasledne spat na SK.
    A niekedy mam pocit ze cely system ma trosku pomalsiu odozvu, ale nie je to stale, inokedy mi prijde ze reaguje rychlejsie.

    Matrix44

    EDIT : takze ceska lokalizacia mi vobec nespomalila system, ale na svedomi to mal stale beziaci program "Sync". Po jeho vypnuti, v spravcovi programov sa system opatovne rozbehol, tak ako pred instalaciou IW
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    87

    Skoušim už druhej den IW Pro 9.1 a pořád se nemůžu zbavit ikony úplně dole na today (ne v systray)a nedrží mi CapsLock,neví někdo jak to přelstít?Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MIO A701 a Sunnysoft InterWrite PRO
    Od trtsoft_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2007, 10:04
  2. Novy Sunnysoft InterWrite Pro pro R65
    Od charoon v sekci Mio
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-12-2006, 22:13
  3. h6340 a sunnysoft interwrite
    Od marek.cihar v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-12-2005, 08:53