Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 64

Téma: Kompletní česká lokalizace pro MDA Vario s ROM 2.26 ZDARMA ke stažení ve verzi RC1

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od jimm98y
    Je to tím, že tahle CZ je primárně určena pro rom verze 2.26.2.10 - na ostatních rom může/nemusí fungovat správně. Pro každou verzi rom bych totiž musel češtinu předělávat a vydávat speciální verze... takže pokud jsi nahrával novou rom, neměl by pro tebe být problém přejít na 2.26 od TMO US
    No, já tam chtěl dát čistou ROM přímo od Qteku, ale nějak jsem nepochopil princip noID aplikace. A ROM od TMo si tam dávat nechci, jsem rád, že tam nemam nic růžovýho! (ta modrá od O2 tam je hezká)
    to Johnnnnnnnnnny: Zastaralé údaje, ja mam Vario, ikdyž O2 tomu říka XDA miniS a Qtek zase 9100 - už jsem si to tam opravil!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Stačí nainstalovat ROM (ta růžová je v extrom) - nebo můžeš počkat na naší superrom, ta už bude mít CZ v sobě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    ROM na wizarda bez růžového je hodně.. Ale nejlépe ti CZ poběží na 2.26, která se dá na zamčené zařízení nainstalovat jenom tato + nějaké starší zastaralé
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Ja včera zkoušel i nějakou vaši ROM na tema Visty (Jimm98y_CZROM.exe) ale to byla katastrofa! Po restartu asi 4 chybový hlášky, a to prostředí bylo taky nějaký divoký! (ale je pravda, že v tý době jsem měl ještě tu prapůvodní ROM s IPL/SPL 1.05)
    Tohle je moje první zařízení s WM5 tak jsem trochu zmatenej ze systemu souborů oproti WM 2003. Ale pokusim se někde schrastit ExtROM od českýho TMo a z ní si vycucnout jen to potřebný!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    to není naše rom, tu sem dělal sám a vychází z český tmo romky... zkus nějakou jinou - divim se že si jí ještě sehnal, myslel jsem že je dávno smazaná
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Johnnnnnnnnnny
    ROM na wizarda bez růžového je hodně.. Ale nejlépe ti CZ poběží na 2.26, která se dá na zamčené zařízení nainstalovat jenom tato + nějaké starší zastaralé
    Tak jsem si ji tam hodil, a zdá se to být všechno dobrý! :yes:
    Sice ten Vista dialer se mi tolik nelíbí, ale to snad skousnu....
    Čet jsem tam ještě ten návod na CID unlock, a nevypadá to moc složitě, as se do toho pustim až se budu nudit!
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    1,369

    vista dialer si můžeš odinstalovat ;-)
    ale seš asi první člověk, kterému nepřišel k chuti
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    http://rapidshare.com/files/8578483/Jimm98y_CZ_RC2.CAB.html
    prosim nejde mi to otevřít a stahnout http://rapidshare.com/files/8578483/...Z_RC2.CAB.html
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    použij link z prvního příspěvku
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    164

    Citace Původně odesláno od jimm98y
    použij link z prvního příspěvku
    Diky ten je funkční http://fenix.metronet.cz/johnny/down...98y_CZ_RC2.CAB

    Tak jdu na to ROM 1.1 od jonnnnnnnnnnnyho + tvoji CZ RC2
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od jimm98y
    už mam verzi rc2
    Změny v této verzi:
    - opraven zástupce "Kalendár" v startmenu
    - opraven Správce komunikace
    - opraveno chybějící menu u nastavení Wi-Fi
    - na českou klávesnici jsem přidal otazník (stiskem klávesy "áü" se dostanete na znaky s diakritikou, v levém horním rohu klávesnice - hned vedle klávesy "123" jsem nahradil znak ¿ za ?)
    - opraven uživatelský slovník pro prediktivní vkládání textu
    + opraveny některé menší bugy
    [/B]
    Mam problem s tim, když si přidam na pravou softkey KALNDÁŘ tak nejde spustit - chybová hláška HTCCalendar.exe
    Když přejmenuju ve Nabídce Start KALENDÁŘ na KALENDAR a pak ten prejmenovany (bez diakritiky) přiřadim na softkey tak to jde. Nešlo by to ve verzi RC3 nějak pošéfovat? (a nebo mi ted dat nejakou radu?)
    Jo, a ješte mi nejak nejde dat česka klavesnice (na verzi RC1 mi šla) Jinak mam tu ROM co mi sem na ni daval odkaz Johnnnyy
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    9

    Cestina na MDAC II mi fnguje bez problemu uz 4. den jen spravce komunikaci je rozhozen jinak je vse OK. dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Už mam hotovou verzi 1.0 Final, která opravuje nefungující Nastavení softwarových kláves a přidává do Nastavení -> Osobní nové menu Rychlá hlasová volba. Link ke stažení - viz. první příspěvek
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    Tak tady je cab, který opraví nefunkčnost české klávesnice tím, že jí nastaví jako default ihned po softresetu. Jedná se o upravený instalátor programu sipchange - http://forum.xda-developers.com/show...ight=sipchange Stačí nainstalovat, softreset a problém s cz klávesnicí je vyřešen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od jimm98y
    Už mam hotovou verzi 1.0 Final, která opravuje nefungující Nastavení softwarových kláves a přidává do Nastavení -> Osobní nové menu Rychlá hlasová volba. Link ke stažení - viz. první příspěvek
    Mel bych dotaz, kdyz jsem mel predtim nainstalovanou tu nefinalni verzi (RC2) mam ji odinstalovat a pak nainstalovat tu Final, nebo to ta finalni "prezehli"?
    Opravu klavesnice jsem si ted dal, a funguje, ale vyhovovalo mi mit jako vychozi klavesnici anglickou, je nejak mozny ji dat jako hlavni, nebo je natvrdo dana ta oskliva bila ceska?
    A jeste posledni dotaz, nešla by udělat klavesnice (hezka jako je ta sediva anglicka) ktera by mela tlacitko na prepinani jazyků CZ->EN neco jako je na PC Alt+Shift nebo Ctr+Shift. Kdysi jsem měl takovouhle na MDA III v lokalizaci LEng, ale ted do Varia nemuzu nic sehnat. (tam ta klavesa byla nekde nalevo od mezerniku, myslim ze misto zpetneho lomitka)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sygic Drive - kompletní česká navigace - zkušenosti, tipy atp.
    Od Tomáš Kubec v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 23-09-2010, 21:46
  2. česká T9 na ENG verzi
    Od Antony_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 09-01-2009, 09:23
  3. Jimm98y's WM6 ROM 1.1 pro Vario + kompletní česká lokalizace
    Od jimm98y_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 75
    Poslední příspěvek: 18-05-2008, 21:01