Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Mio P550 zápis s PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    mám problém se zápisem na mio P550 s PC, bráni se!!! Nezapisuje soubory ani programy, přitom naopak vše v poho!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Co být třeba trošku konkrétnější? :?

    PS: Nemělo by být z PC?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Prostě nemůžu z PC přetáhnout do mia P 550 soubory ve Wordu ani jiné soubory, fotky a pod. Hlásí že nemohl soubor najít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    114

    uz sa to tu riesilo, odinstaluj sunnysoft lokalizaci, respektive sprav HR... a vsetko bude ok. :yes:

    ..I..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Díky. Zase nemůžu najít nastavení češtiny. Začínám......
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od kmotr
    mám problém se zápisem na mio P550 s PC, bráni se!!! Nezapisuje soubory ani programy, přitom naopak vše v poho!!!!
    Me to dela taky. Pouze na jednom PC. Mam obavy, ze to je diky "domotanym" USB ovladacum na PC. Coz tedy znamena, ze Mrkvosoft to hrube nezvladl a prepsal si sam ovladace USB. Coz udajne neni zase az tak vyjimecne.

    Zatim jsem to taky nevyresil. Zapis do PDA funguje jenom pokud se toci kolecko ActiveSyncu, pak uz to nejde, jakmile se "uklidni".

    Vam HR pomohl?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Pomohl. Bylo třeba nainstalovat CZ ale teď jede jako pila...
    Zapisuje všechny formáty. Byl jsem poučen a mohu dále doporučit.

    Držím palce!!!!!:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Co pomohlo?
    Udělat HR s uplným vymazaní dat v PDA do továrního nastavení a pak nainstalovat lokalizaci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Přesně tak...! pomohl HR... a pak jsem jen doinstaloval CZ. Nemá to chybu.

    ) )
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Citace Původně odesláno od kmotr
    Přesně tak...! pomohl HR... a pak jsem jen doinstaloval CZ. Nemá to chybu.

    ) )
    Hmmm, to je divny. Ja mam ted cestinu nainstalovanou, sice ne hned po HR, ale stale spatne. Activesync dokonce je ve stavu, ze stale stahuje nastaveni a je jakoby zamrzly. Navic se jaem zjiatik ze s pripojenim PDA vznika nove sitove pripojeni.
    Zkusim ten HR a pak hned cestinu, ale neverim tomu. Spise mam problem nekde jinde nez ty.
    Apropo, nevi nekdo jak vlastne funguje ten Activesync dohromady s WM5?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. zápis na sd kartu
    Od fikus_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-12-2007, 22:23
  2. Zobrazení a zápis do EXT-ROM u zařízeních MDA2/DATAPHONE2
    Od Jiří Pospíšil_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 29-05-2004, 10:26