Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: cisla popisne v mapach

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    6

    Dival jsem se na stranky tomtoma a pisi tam, ze CR je pokryto 99 procent. To znamena, ze jsou pokryty i popisna cisla domu aspon nekterych mest??? Potreboval bych cisla popisne Ostravy a okolnich mest jako treba umi infomapa. Bude to nekdy v navigaci ?? pripadne, ktery program to umi :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    88

    Ostravu máte ve všech softech na trhu, se zbytkem je problém, který řeším tím, že si adresu vyhledám na PC a do navigace zadám GPS souřadnice (což některé navigace neumí).

    Pokud je tomu jinak, pak mne prosím někdo opravte.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    poměrně hodně čísel popisných měl (před rokem) Dynavix, tedy ve srovnání s tomtomem určitě mnohem víc... ale jak je to teď nevím, třeba se někdo "pochlapil"...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    35

    Citace Původně odesláno od MIlan Kvasnica
    Ostravu máte ve všech softech na trhu, se zbytkem je problém, který řeším tím, že si adresu vyhledám na PC a do navigace zadám GPS souřadnice (což některé navigace neumí).

    Pokud je tomu jinak, pak mne prosím někdo opravte.
    Dělám to taky tak.. pokud vím, kam chci jet když jsem u kompu, najedu na mapy.cz a tam jsou čísla popisné i se souřadnicema.... Mimochodem, nemohu s žádným browserem načíst ty mapy.... musím doma z PC
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od weszter
    poměrně hodně čísel popisných měl (před rokem) Dynavix, tedy ve srovnání s tomtomem určitě mnohem víc... ale jak je to teď nevím, třeba se někdo "pochlapil"...
    ... co se týče čísel popisných, tak TomTom (resp. TeleAtlas) nic moc - tj. jen cca 26%. Viz tady ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    V tomhle se mi zdá dost propracovaní Navigon (nejsem si jistý Ostravou, ale myslím, že také)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Nyní jsem měl omezenou možnost otestovat TT6 a iGO a musím říci, že jsem co se týče č.p. velice zklamán. Dynavix nabízí č.p. i ve tvaru 9/1001, ale TT6 nabízí jen to první číslo za to iGO jej nenabízí vůbec. A to se jedná o ulici v Praze. Mám objednaný B.O.R. a jsem zvědav. Ještě bych chtěl sehnat na testování Navigon 6, ale zatím nevím kde. Takže, moje resumé, ať si o DNVXu říká kdo chce co chce, na č.p. je nejlepší!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    88

    Citace Původně odesláno od hotovyrado
    Mimochodem, nemohu s žádným browserem načíst ty mapy.... musím doma z PC
    V pohodě to zvládá minimo, teď už ale fungují i wap.mapy.cz, takže jde souřadnice hledat v mobilu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. kreslení v mapách
    Od vejvik v sekci OziExplorerCE
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 17-03-2012, 22:39
  2. Reakcí: 49
    Poslední příspěvek: 07-07-2009, 18:37
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-03-2007, 13:28
  4. Contac A 2 mobilny cisla
    Od Antonsiu v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-02-2007, 11:21
  5. Zobrazeni cisla
    Od lout_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 12-02-2004, 18:18