2 djelinek: Hlavní Menu - O PROGRAMU - záložka MAPY
U každé mapy je dodavatel a číslo verze, resp. datum vydání (v hranaté závorce)![]()
2 djelinek: Hlavní Menu - O PROGRAMU - záložka MAPY
U každé mapy je dodavatel a číslo verze, resp. datum vydání (v hranaté závorce)![]()
Nahral jsem tam novejsi verzi CZ mapy. Je asi o 200k vetsi a igo mi s tim jede jen mi to stale pise verzi 2006 01 tak nevim.
Aby ta nová mapa chodila v iGO 2006 tak je potřeba mít iGO 2006SE beta? nebo to nějak ještě obejít? Já jsem tu novou mapu zkusil spustit ale iGO ji nebere (už si to nepamatuju ale tuším že to psalo že není aktuální). Zkusil jsem tu mapu i převalit přes zmiňovaný dekodér a taky nic. Jakým způsobem se teda dá rozchodit?
Zdravim Vas som cerstvym majitelom Mia A701 a chcel by som vediet ako a odkial si stiahnem navigaciu iGo + naistalovat.
Dakujem
Pedro zkus obcas pouzit vyhledavac GOOGLE
ak tomu sa hovori poradit :no:Původně odesláno od uiqjirka
Ze by koupit? Pokud vim, volne ke stazeni neni a warez linky tady nehledej. To je moje rada a je myslena smrtelne vazne.
ok dik,..a mozes mi povedat aj to ze aka podrobna je mapa iGO Slovakia 2006? pripadne ci si potom do nej mozem naistalovat aj ostatne mapy?Původně odesláno od Surgical