Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Nejde nainstalovat aplikace .exe

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Dobrý den. Nejdou mi nainstalovat aplikace exe. , při instalaci na desktop mi vyskočí okno "nelze vytvořit adresář" . Složka C/program files/activesync je imunní vůči vytvoření nové složky se souborem cab. Je problém na mém PC ? Nebo v active sync? Mám MIO P 350 / WM 5 / activesync 4.1 / Win. XP.
    Děkuji za jakoukoli radu a zároveň se omlouvám pokud se to tu už řešilo, nic jsem nenašel.

    EDIT MODERATOR:
    Upraven název diskuze
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Koukni na článek Jak instalovat nové aplikace? Nenapsal jsi, o jakou jde aplikaci, ale možná jde o 3.způsob instalace - takže se nainstaluje, soubor .exe nakopíruješ na požadadované místo v PDA nebo kartě (doporučuji vytvořit stejnojmennou složku v Program Files) a pak si jen vytvoříš zástupce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Článek jsem četl snad 100x, možná asi trochu plavu v tom která aplikace na mém PDA funguje (mám ho teprve pár dní). Výše uvedený problem se týká namátkou např. sunnysoft sunnyday, hra air hocckeys atd....atd... Vše co je cab. nainstaluji, všechny exe. co jdou spustit v PDA také, hlavně díky vašemu článku . Ale to co se má spustit v PC skolabuje na tom že nevytvoří složku v activesync.
    Možná by mi pomohlo kdyby jste mi poradily nějaký free prog. který se instaluje z desktopu a zaručeně funguje na ném PDA, já bych vyskoušel jestli je problém v technice, nebo ve mně. Děkuji G.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mas prava zapisu do toho adresare? Zkus tam rucne vytvorit adresar a zapsat nejaky soubor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Nemám, to je práve to co nevím jestli je ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    A heslo administratorskeho uctu vis? Chtelo by to nastavit prava zapisu do adresare activesync.
    Zmenit adresar, do ktereho se instaluji programy asi nepujde. Pokud to takhle neinstalujes casto, tak se zkus pri vyskoceni okna s chybou podivat do adresare temp, jestli tak neni program rozbaleny a neni tam CAB soubor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Jsem přihlášen jako admin., cab.se nikde nevytvoří, asi by to chtělo změnit práva zápisu adresáře, jenže to je, jestli se nepletu, zásah do registrů že?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    5

    Už to funguje, děkuji všem zainteresovaným. Skusill jsem ještě odinstalovat vše co má nějaký rezidentní štít a mohlo by blokovat zápis do složky. Ani to nepomohlo. Nakonec jsem přeinstaloval AS na jiný disk a pohoda, takže závada je evidentně v pc. Ještě bych se rád zmínil že váš web je asi nejlepší co jsem kolem PDA viděl. Nashle G.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-09-2009, 16:10
  2. nejde nainstalovat hotfix
    Od mao7_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-08-2009, 06:53
  3. Activesync 4,5 nejde nainstalovat
    Od xpeldax v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-04-2008, 16:18
  4. Hard reset - nejde nic nainstalovat atd..
    Od Dreamy v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-09-2007, 17:45
  5. PocketDos - nejde nainstalovat
    Od Shanti v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 23-06-2005, 23:17