Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Qtek 9100 padající aplikace využívající připojení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    44

    ze zacatku to nedelalo.ale ted z niceho nic napr.po otevreni stranky v exploreru se potrebuju mrknout na plochu nebo kamkoliv třeba do poznamek,kontaktu tak mi explorer nezustane na pozadi,stejne tak i icq nebo jakakoliv jina aplikace ktera vyuziva pripojeni.Proste se to odpoji uzavre a musim znovu spoustet.nevite kde muze byt zakopany pes,prosim?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    528

    Jenom tip... Tohle me delalo na MDA1 ve chvili, kdy jsem mel malo pameti. Nove zpoustena aplikace si potrebovala uvolnit misto, tak si proste ostatni uzavrela.. Prozkoumej, jest¨li mas dostatek pameti..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    44

    diky za tip,ale tim to není,pameti mam dostatek
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    Já si taky myslím, že to je malou pamětí, protože mám MDA I a dělá mě to taky. Proto sem měl rád uIM messsenger kvůli tomu, že zabíral málo paměti a nepadalo to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    no myslim ze to je jednoduchy ,nekde jsi si si nastavil ze zmacknutim krizku aplikaci uzavres nikoliv shodis na pozadi :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    44

    pameti to není.mam ji az az a zmacknutim krizku bych to pochopil.ale ja krizek nezmacknu.Situace je takova,bezi mi explorer nebo icq,potrebuju si ulozit poznamku nebo kontakt,zmacknu start vyberu polozku kterou potrebuji,při spousteni vybrane aplikace se mi zaroven uzavre predesla aplikace tedy explorer nebo icq
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    485

    Ve starsich OSech byvalo i omezeni na pocet procesu, nekde dost drasticke (mam dojem, ze i u PPC2002 neco takoveho bylo, a kdyz tam bylo od vyrobce prednastavenych x dalsich aplikaci, tak clovek mohl pustit treba jen 6 vlastnich a pri spusteni dalsi se prvni zavrela). Ve WM5 na Wizardu jsem se s nicim takovym jeste nesetkal, ale pro zajimavost, kolik mas tech aplikaci spustenych soucasne? (Tj. pocet, ktery ti ukaze Start/Nastaveni/System/Pamet)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    44

    No třeba ted je tam spustenych 7aplikaci.
    Včera jsem zkusil odinstalovat Handy task nebo jak se to jmenovalo a qtek se vratil do starych koleji.Za cely den bez potizi,tak je to snad vyreseno.Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-09-2008, 18:35
  2. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 16:54
  3. připojeni Wifi přez PC//Qtek 9100 / Vario
    Od 99rk_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 20-06-2006, 14:26
  4. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-04-2006, 00:02
  5. Instalace aplikace Business Contact pro Pocket PC do Qteka 9100
    Od Pavel Valíček v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-02-2006, 12:56