Vypnutí automatické synchronizace ActiveSync ve WM 5.0
Pokud nepoužíváte synchronizaci s MS Exchange Serverem a zdá se vám, že kapacita baterie rychle klesá nebo si všímáte, že se PDA pravidelně samo zapíná, vyzkoušejte následující postup:
1. Na PDA spusťte ActiveSync (Start->Programs->ActiveSync)
2. Zvolte Menu->Add server source
3. Zadejte: Server address = fake, Next, User name = fake, Password = fake, Domain = fake, Next, odškrtněte všechny položky, Finish
4. Zvolte Menu->Schedule a zvolte Peak times = Manually, Off-peak times = Manually, OK
5. Zvolte Menu->Options, podržte stylus na Exchange Server a zvolte Delete, pak zvolte OK.
Upozorňuji, že nejde o novinku. Tento postup tu porpvé zveřejnil kolega moderátor Milan Švec asi před rokem. Návod můžete najít i na beecherově Český Dell Axim X50v/X51v blog .
1. Na PDA spusťte ActiveSync (Start->Programs->ActiveSync)
2. Zvolte Menu->Add server source
3. Zadejte: Server address = fake, Next, User name = fake, Password = fake, Domain = fake, Next, odškrtněte všechny položky, Finish
4. Zvolte Menu->Schedule a zvolte Peak times = Manually, Off-peak times = Manually, OK
5. Zvolte Menu->Options, podržte stylus na Exchange Server a zvolte Delete, pak zvolte OK.
Upozorňuji, že nejde o novinku. Tento postup tu porpvé zveřejnil kolega moderátor Milan Švec asi před rokem. Návod můžete najít i na beecherově Český Dell Axim X50v/X51v blog .
Tak mně to fungovalo do hardresetu... Pak jsem to musel ťukat znova, i když jsem měl Axima s tímhle nastavením zazálohovanýho a tu zálohu jsem obnovoval :evil: .
Zdravim..jelikoz se mi opravdu zda, ze se mi dost rychle vybiji baterie, zkusil jsem aplikovat tento postup..mam jeden dotazek..
v kroku: "3. Zadejte: Server address = fake, Next, User name = fake, Password = fake, Domain = fake, Next, odškrtněte všechny položky, Finish"
Odskrtnuti znamena mit vsechny okynka s fajeckou, nebo bez fajecky?
Jestli s fajeckou, tak bych to videl spis na "zaskrtnout".
:? :D
v kroku: "3. Zadejte: Server address = fake, Next, User name = fake, Password = fake, Domain = fake, Next, odškrtněte všechny položky, Finish"
Odskrtnuti znamena mit vsechny okynka s fajeckou, nebo bez fajecky?
Jestli s fajeckou, tak bych to videl spis na "zaskrtnout".
:? :D
Odskrtnut = nechat prazdne.
Aplikoval som ten postup presne podla navodu. Po soft-resete sa mi po 5 min ActiveSync znovu objavil v spustenych programoch.
Ked som postup zopakoval este raz, no bez bodu 5 (Vymazanie Exchange servera), tak uz sa ActiveSync sam nespustal :-).
Ak vykonate bod 5, potom po zostane moznost SCHEDULE (bod 4) neaktivna.
Aplikoval som ten postup presne podla navodu. Po soft-resete sa mi po 5 min ActiveSync znovu objavil v spustenych programoch.
Ked som postup zopakoval este raz, no bez bodu 5 (Vymazanie Exchange servera), tak uz sa ActiveSync sam nespustal :-).
Ak vykonate bod 5, potom po zostane moznost SCHEDULE (bod 4) neaktivna.
Vypada to pekne ale.Mam MIO P550.Vse jede az k bodu 4.Ja zkratka menu/schedule vubec nemam!!Takze samozrejmne se mi AS spousti stale.
Našel jsem nějakou aplikaci, která by měla řešit vypínání Active sync, ale nevím jestli to funguje - ActiveSync Toggle v1.0.4.0 je to na Palmare idnes.
[QUOTE="Stenly"]Našel jsem nějakou aplikaci, která by měla řešit vypínání Active sync, ale nevím jestli to funguje - ActiveSync Toggle v1.0.4.0 je to na Palmare idnes.
[/QUOTE]
dakujeeeem toto som presne hladal
[/QUOTE]
dakujeeeem toto som presne hladal