Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Jak se prakticky dělá HARD RESET

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Asi budu za trotla, ale nějak se mi to nedaří zresetovat natvrdo. Asi mám gramlavý prsty a furt nic. Stylus do dírky a současně ? zmáčknu POWER tlačítko a on bez překvapení SOFT reset, co dělám špatně ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    na C550 držať vypínacie tlačítko a kalendár a reset.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Honzajs
    Asi budu za trotla, ale nějak se mi to nedaří zresetovat natvrdo. Asi mám gramlavý prsty a furt nic. Stylus do dírky a současně ? zmáčknu POWER tlačítko a on bez překvapení SOFT reset, co dělám špatně ?
    Kdyz jsem si C550 koupil, tak jsem delal reset kazdy druhy den, vzdy jsem to znova a znova preinstalovaval, a vzdy se mi darilo udelat reset az treba na paty pokus.

    Zmacknout zapinani zaroven s kalendarem, vrazit stylus do resetu, pockat dve vterinky a pak to vsecko pustit.

    Ale stejne se mi to nekdy nepodari :|
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Postup:

    Jde to - chce to jen trosku trpelivosti:
    ON OFF- Kalendar(pokud to tlacitko mas premapovane tak asi zpatky namapovat na kalendar) pockat az vse zhasne pich stylusem do dirky (jen pich-nikoli držet) a drzet klavesy(on/off a kalendar) dokud to necinkne - chce to vydrz.


    VIZ
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    59

    jen info ze u n560 neni potreba premapovavat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    18

    C550 tez ne, mam na tom tlacitku implicitne zobrazovani klavesnice a urcite jsem pri resetu nepremapovaval...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    No, zkoušel jsem HR celé odpoledne a to jsem ho nedělal prvně. Až teď, když jsem přesně dodržel návod Zdeňka Malinského, tak se mi povedl hned a okamžitě
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jejda, to není návod můj, ale Šeby - vždyť jsem tam dával odkaz na jeho příspěvek. ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. clean reset/hard reset HP iPAQ hx2190
    Od free-bee v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-05-2008, 11:45
  2. Hard Reset
    Od yoli v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-07-2006, 18:29
  3. hard reset
    Od sikula05 v sekci Acer
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 15-04-2006, 19:04
  4. Seagate Pocket Hard Drive - konečně praktický HDD k PDA s USB host?
    Od Zdenek Malinsky v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 10-04-2006, 09:23
  5. Jak se dela HW reset?
    Od Yen_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-12-2003, 11:47