Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: ipaq jako diktafon

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    chtel bych pouzivat HP 2210 jako diktafon
    ale kdyz nahravam v poznamce, tak ze kliknu na kazetku a znak "record" po 2-3 minutach prestane vzdy nahravat...
    potrebuji zaznam nahravat aspon 60minut..
    nejde to nejak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...mate dost volne pameti? Ted tady zkousim iPAQ h4355 a uz nahrava desatou minutu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    95

    mam SD kartu 256MB
    to nejde nahravat tam?
    jinak ipaq mi hlasi volnou pamet 14MB a 12MB...
    potrebuji pres hodinu.. cozpak 14 MB je malo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    13

    A co zkusit programek NoteM od Alexandera Zavorina z http://www.zavorine.com/wince

    Je to MP3 rekorder a je zdarma.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    214

    Tak ted jsem donaraval. Zkousel jsem to na 2210 a mam nahranych 762,3 sekund.

    Nenahravejte v poznamce ale otevrete slozku s poznamkami tam dejte kazetku a nahravejte zde, ulozi se audio soubor a ne poznamka s audio souborem - mozna to je ta chyba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Zkuste taky spionske resco SPA
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    to je pravda, mam SD 512MB a rad bych to nahraval do karty, ale nikdy se to nepodarilo, je to vubec nejak mozne???
    Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Já používal NoteM ale také Resco Spy-ten se mi jeví jako lepší.Ukládat to můžete kam chcete-cf nebo sd...jak je libo
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    no jo uz jsem to nasel, diky uz mi to nahrava na SD. Akorat to vzdycky vytvori svou slozku jak v RAM, tak v SD, ale hlavni je, ze to nezabira RAM
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    113

    Ale stejně nahráváš strašný MB za vteřinu. Zkus NoteM, ten umí přímo v MP3 a ty zabírají při stejně kvalitě nahrávky zhruba 10x míň místa než PCM, kterou používá původní Recorder.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    notem jsem mel, ale ta kvalita mi prisla oproti normalnimu WAW zaznamu silena, je to takovy oklesteny, neni to tak cisty ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    113

    Zkus v nastavení zvolit jiný bitrate tools-option-recorder-change (advanced settings) - bitrate. Low nahrává tuším 32kbps, což je málo, ale medium jede 64kbps a to je už slušný, high je tuším 128kbps a to je hifi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    pravda, ze je to kvalitnejsi, akorat mi to nahrava s trhancema, takze misto slova -minutu- ve vete mi to udelalo -tu-:? je to taky necim v nastaveni???? a da se nejak ovlivnit cas nahravani? odpocitava mi to neco malo pres minutu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    trhany je to proto, ze jsem to nahraval do karty. Kvalita je ted perfektni, akorat nevim, proc je ta nahravka casove omezena
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    113

    Je to maximum recording time v tools-optio. Mě nahrává na SD kartu bez trh\an\i a 10 hodin .
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP IPAQ 514 jako modem pro HP IPAQ 214 - lze to?
    Od weszter v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 21-12-2008, 10:47
  2. Asus P535 nepouzitelny jako diktafon?
    Od ^Petr^ v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-12-2007, 23:59
  3. Diktafon na WM5
    Od Martin Pospíšil v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-04-2006, 10:48