Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: zamezeni vyskakovani SW klavesnice

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    207

    Vim ze je na to programek co to zvlada, me jen zajima jestli to nejde udelat i pomoci registru?

    Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Nejde ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    ale jde

    HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Sip DWORD:

    - AllowChange with value of 1 that we will change to 0
    - DragStyle with a value of 0 which we will change to 1
    - MenuBarHeight with a value of 52 (Qtek 9000) or 26 (Qtek 9100) which we will change to 1
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3

    No lenže potom už nijaka klavesnica nejde.:O
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ale sama nevyskoci... a o to mu slo :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    tahle uprava registru je puvodne z Univerzala, kde staci HW klavesnice - jinak to jde resit pomoci utility PQzII, ale to neni o registrech
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    117

    NullKeyboard - SIP, který po zvolení nemá žádná panýlek s tlačítky, takže nic otravně nevyskakuje...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Citace Původně odesláno od Tvar
    No lenže potom už nijaka klavesnica nejde.:O
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    nevite prosim nekdo, jak zmenit v registrech default klavesnici? mam nejakou ROM, ktera ma po softresetu svoji default a ta tam porad skace...pomoci SIP change si zmenim klavesku na tu svou, ale po tom softresetu je tam zpet ta puvodni...diky,

    kuba
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    39

    Taky bych rád wěděl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    HKCU\ControlPanel\Sip\DefaultIm
    CLSID sipu bud nekde vygooglis (na nejakym webu jsem videl rozsahly seznam), nebo dohledas v HKCR kde budes hledat podklic IsSIPInputMethod. Tim se daji zakazat nechteny SIPy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    99

    dort

    kde se to nastaví v PQzII ?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Zamezení datového roamingu na HTC HD2
    Od Fány_oldd v sekci HD2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-03-2010, 19:48
  2. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-09-2008, 00:17
  3. TIP: Zamezeni nechtenemu prijmuti hovoru v kapse (Diamond/Raphael)
    Od LuCain_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-09-2008, 16:36
  4. Zakázání vyskakování oken
    Od Zax_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-06-2007, 10:39
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-04-2006, 16:32