Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 41 z 41

Téma: Počasí na PocketPC

  1. #31
    Guest

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    Hm asi jsem zjistil co potrebuju ale jako naschval jim asi doblblo forum - vytvorim si ucet, poslou mi link na aktivaci a kdyz na nej kliknu, napise mi to ze takovy uzivatel neexistuje ops:
    mam stejnej problem !:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Tak díky Milanu Švecovi (díky, dííky) už tomu tak nějak rozumim. Začínám experimentovat s děláním vlastního skinu, respektive editací už udělaných, tak aby byla agenda bez scrollbaru.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    8

    Muzete me prosim nekdo poradit? TodayPlus me funguje, pocasi se aktualizuje jenom me to porad ne a ne ukazovat ikony u pocasi. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od cyclo_B
    Muzete me prosim nekdo poradit? TodayPlus me funguje, pocasi se aktualizuje jenom me to porad ne a ne ukazovat ikony u pocasi. :?
    Složky s ikonami jsou ve "Weather Icons" v "Todayplus" v "Program Files".
    Např. "Weather.com", "BBC", "Bay Area" atd., podle chuti. Stačí si vybrat tady nebo jinde.
    Pak v konf. souboru (tady v CalendarPlus) musí být správně:

    ////Switches weather icons////
    if,var,var24,,=,1
    options,weathericondir,Weather Icons\Weather.com,png
    //options,weathericondir,Weather Icons\Weather Underground,png
    button,114,23,27,27,-1,6,var24=2,0,1
    else
    //options,weathericondir,Weather Icons\AccuWeather,bmp
    options,weathericondir,Weather Icons\Bay Area,png
    button,114,23,27,27,-1,6,var24=1,0,1
    endif
    ////End Weather Icon Switch////

    Jestli je ve složkách a v konf. textu všechno jak má být, a přesto jsou u počasí na displeji místo ikon mraků a slunce ikony přeškrtnutá kolečka, tak to je důsledek nesynchronizovaného obsahu.
    Podmínkou je:
    - funkční připojení PDA k PC přes ActiveSync (prověřit třeba přes Pocket Internet Explorer, že to chodí dobře)
    - správně zadaný obsah u Weather v záložce Weather/RSS v TD Config
    např:
    Praha - EZXX0012 (60 mins, c)
    Brno - EZXX0002 (60 mins, c)
    Ostrava - EZXX0009 (60 mins, c)
    Plzeň - EZXX0010 (60 mins, c)
    Liberec - EZXX0023 (60 mins, c)
    - správný obsah v registru
    V HKCU\Software\SRSSoft\TodayPlus\coords musí pak být přesně tyto položky:
    1 s obsahem 50.083,14.467
    2 49.200,16.633
    3 49.833,18.283
    4 49.750,13.367
    5 50.783,15.050
    Zkontrolovat pomocí třeba PHM Registry Editoru (viz předchozí texty)

    Znovu pozor na správně zadaný „Base Path“ v záložce „General“.

    No a nakonec zaškrtnout ikonu pro synchronizaci a počkat. Trvá to relativně dlouho, protože data se berou od Yahoo (nebo Weather.com?).
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    8

    to Milan Švec:
    Díky za radu teď už to pracuje jak má
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Myslím, že toto téma by mohlo být dalším zajímavým námětem pro dvoudenní školení, co vy na to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od Wuffi
    A kde se da vubec TodayPlus stahnout? Nikde nenalezam...?
    Po usilovnem hledani jsem nasel link kupodivu na ce4you! tady)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    239

    sakra jde nejka zobrazit jenom to pocasi??? zbytek mi tam vadi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    tak stazeno, vecer jdu odzkouset. diky za ten link, nemohl jsem to nidke najit... :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40

    bmw bmw je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    151

    Nějak se mě stím program nedaří spolupracovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od ipf
    Zkoušel jsem ho najít na freeware, tam není. Nešlo by mi ho poslat? Nejlépe s e stručným popisem instalace (language není moje silnáí stránka a anglické návody někdy bývají zbytečně složité, přitom instalaci zvládnou i inženýři )).
    Děkuji.
    ahoj. poslal ti ho tenkrat nekdo? neposles ho dal, nemuzu ho najit :-(
    kdyztak me prosim kontakt. diky mirek
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Aktualizace počasí - data počasí nejsou dostupná
    Od Dušan Mrázek v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 12:28
  2. Upgrade PocketPC 2000 na PocketPC 2002 na iPAQu 3130
    Od Sumak v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 20-02-2005, 10:35
  3. PocketPC 2000 vs PocketPC 2002
    Od hlp v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-02-2004, 12:01
  4. Je možné se vrátit z PocketPC 2003 (iPAQ 3970) zpět na PocketPC 2002?
    Od PaTER_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-10-2003, 20:42
  5. Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-06-2002, 10:56