Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Přenesení nastavení a oblíbených z TT5 do TT6

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    36

    Předem se omlouvám, asi se to tady už někde řešilo, ale stačí mi stručně:
    Jak přenesu oblíbené položky příp. další nastavení co jsem měl na TT5.21 do nového TT6 (hlavně ty oblíbené bych potřeboval)?
    V TT5 je to myslím nějaký soubor *.cfg na SD, ale ten myslím není s 6kou kompatibilní..
    Poradíte (nebo prosím aspoň odkaz na místo, kde to je už vyřešeno)?
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    36

    Nikdo neporadí jak přenést alespoň ty oblíbené z TT5 do TT6?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Huz se to psalo tady opakovane Pomoci programku poiedit (staci zadat do okenka hledat) ze stare mapy ze souboru *.cfg muzes vytahat vlastni oblibene a vytvorit z nich soubor *.ov2, ktery po preneseni do nove mapy v novem programu otevres jako dalsi body zajmu a muzes je z techto bodu zajmu zase pridat do oblibenych....nebo je nechat jako kategorii bodu zajmu (POI)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    36

    Díky za radu, oblébené z TomTom 5 jsem úspěšně přenesl na TT6.
    Teď bych se chtěl jen zeptat do jakého souboru a kam (na SD nebo někam jinam?) se ukládá nastavení a ty oblíbené v novém TomTomu 6 (kvůli záloze).
    Předem díky za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    36

    Tak ještě jednou prosím:
    Jak zazálohuji (přenesu z jednoho PDA do druhého) nastavení a oblíbené z TT6?
    Předem děkuji všem ochotným rádcům!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Pokud je to stejna verze TomToma a stejna verze mapy, melo by dostacovat prekopirovani souboru *.cfg z prislusne mapy.
    Jinak vlastni nastaveni programu je natolik jednoduche (neni moc co k nastavovani), ze si to snad zalohovat ani neni potreba....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    36

    Díky, mě šlo hlavně o ty oblíbené, mám jich docela dost a když už jsem je úspěšně přenesl z TT5 do TT6, chtěl jsem si je pro jistotu v té šestce nějak zálohovat..
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-04-2010, 22:11
  2. zaloha oblibenych
    Od mistreja v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-06-2007, 20:30
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-10-2006, 08:07
  4. Přenesení obsahu ROM
    Od Sedrick_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-01-2004, 14:52