Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: MDA Compact a nokia ld-3w

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    28

    Prosím poradte mi niekto neide mi to ani spárovat dá sa to vobec ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    1

    Takže,zapni gps,na compactu zapni bluetooth,dej hledat nové zařízení,až ti to najde nokia ld-3w tak na nej klikni,až to po tobě bude chtít kod tak ho zadej (0000) ale pozor než potvrdíš zadaný kod tlačítkem další musíš vypnout gps,potvrdit kod a hned ji zase zapnout.A je to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    28

    dik už mi to šlape
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    28

    Ahoj. Chcem sa opytat ako si potom spojil gps modul a navigáciu Igo.Tomtom mi funguje ale ako urobiť Igo?Nastavím ho ručne na COM5 a rýchlosť 9600 a v menu Igo mi na chvílu bliká žltá kontrolka a potom aj keď ostane svietiť mi napíše nejkú chybu pri komunikácii s COM portom 5.A potom zamrzne a treba ho reštartovať.TomTom funguje, ale je chcem používať Igo.
    2.Kvoli horeuvedému problémumi robí aj to, že keď ho dám niekde navigovať tak mi napíše, že nenašiel žiadnu cestu okolo zvoleného miesta? Mám Igo 2006 europe s mapami okolitých štátov. Ďakujem za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    5

    Na Igo funguje jiný trik. Spustíš nějaký prográmek co komunukuje s GPS, něco malého a necháš ho běž a následně spustíš Igo. No a najednou už naviguje tak jak má.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    8

    Môže mi niekto vysvetliť, prečo je problém spojiť spomínaný Nokia GPS modul s akýmkoľvek WM zariadením?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    8

    Môže mi niekto vysvetliť, prečo je problém spojiť spomínaný Nokia GPS modul s akýmkoľvek WM zariadením?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    No asi to bude tím, že je to Nokia. Ta měla vždy něco extra. Vizitky, které nešli vyměňovat s neNokiema, Bluetooth, který nešel spárovat s neNokiema a teď i GPS modul, který prostě běžnou konektivitu nepotřebuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravim no divne na tom je ze tak uplne nestandardni to nebude.

    Na mem mda II sem si vyhledl toto BT GPS vyzkousel u kamose, vse v poho Tom Tom i iGo .. a pac sem vedel ze nekupuju zajice v sáčku .. sel sem si to GPS koupit

    prinesl sem a na mda II fungoval jen TomTom .. iGo se s GPS nespojilo .. fungoval sice postup spustit neco jineho jako treba Tomtoma nacist satelity .. spustit iGo a vypnout Tomtoma .. uznate Opruz a mit koupene dva navigacni softy je taky blbost

    Pak sem presel na MDACII s WM5 .. vse zustalo pris tarem zase to nechodilo

    Probehla tredy vymena s kamosem ktery ma to jiz zmionene vyzkousene GPS (jemu nevadi ze mu nejde iGo, nebot ma PALMA an anem jen TomToma) a me slape vse s prehledem


    Pokud by to bylo jen nestandardnosti pak by nemelo chodit zadne GPS od nokie ... ja vyzkousel 6 kousku 5 nechodilo jeden chodi .. divne ne ,
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Nene. Toto chování, které popisujete, je zcela běžné ve spojení s MDA (asi jakýmkoliv), sám tuto kombinaci vlastním. Pokud Nokiu budete používat s jiným zařízením, pak je pravděpodobnost, že bude fungovat tak jak má, skoro 100%. Že by ta sviňa poznala přítomnost GSM modulu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    No jak to ze ten co mam ja nepozna ? .. jak je mozne ze i kdyz sou to ty same kusy 5 jich neslapalo a tenhle jo.

    Natrefil sem v servisz na rozumnyho cloveka ktery mne je fakt menil a hledali sme zda nektery nepujde .. nesel . .sel jen ten prvni co jsem si pujcil od kamose.

    Uprimne .. netrefit hned naporpve na funkcni kousek .. Nokii bych nemel, nic mene kdyz uz sem ji jednou vyzkousel .. a dslape mi nedam na nidopustit treba vydrza baterie je bombasticka velikostne taky dobry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    62

    Mám MDA cII a co se týká navigace, nemám žádné zkušenosti. Mám jít do tohoto modulu GPS? Poraďte.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od armady
    Takže,zapni gps,na compactu zapni bluetooth,dej hledat nové zařízení,až ti to najde nokia ld-3w tak na nej klikni,až to po tobě bude chtít kod tak ho zadej (0000) ale pozor než potvrdíš zadaný kod tlačítkem další musíš vypnout gps,potvrdit kod a hned ji zase zapnout.A je to.
    Mam B-SPEECH GPS12C a sT-MOBILE MDA C mi to nejde ani takhle pripojit? Nejaka dalsi rada?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    73

    Tak jsem to bohužel taky nedal :-(

    MDA II - WM5.0
    Nokia LD-3W

    Spárování podle zde uvedeného návodu proběhne OK. Jako spárované služby jsou k dispozici: Serial Port
    Záložka COM Ports: Incoming Port: Můžu nastavit na COM 4,5 a 7 a to samé u Outgoing Port
    Ještě přes Start > Settings > System > GPS > jsem nastavoval ty porty u GPS program port i GPS hardware port

    aplikace tomtom 6, zkouším Jiný přijímač GPS Bluetooth > a tady Serial Cable on COM1; COM5; COM7
    nebo Jiná NMEA GPS a tam to samé
    - vždy se stejným výsledkem: Chybí zařízení GPS!

    Je tam ještě v nabídce přímo: BT on COM6, ale tu použít nemůžu, protože na COM6 mi to nepovolí napárovat.

    iGO se GPS nepodaří detekovat. Nefunguje ani ruční nastavení :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    73

    Tak se mi podařilo zprovoznit navigaci s MDA II (WM5) s GPS navibe.
    Úplně hladce to taky nešlo. Neustále, snad víc než 10× jsem měnil příchozí port mezi 4,5 a 7 a zároveň vždy nastavil stejný port u GPS program.
    Pak se po taky dobře tak po desátý konfiguraci chytil tomtom v6.030

    Funguje to chvíli nebo třeba i pár dní a potom mě zpravidla opět čeká stejný proces i s předchozím přepárováním GPS.

    S iGO se ale nechytám vůbec.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MDA Compact a Nokia 6021 - Partnership :o(
    Od Hummerman v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-03-2007, 14:22
  2. Nokia 9500 vs. MDA Compact
    Od vampyr v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 70
    Poslední příspěvek: 18-08-2005, 22:14