Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: WisBar advance

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    99

    Nainstaloval jsem si novou verzi tohoto programu, ale nyní se nedostanu na nastavení (Settings) .Tato položka z menu v liště úplně zmizela. Pokud program zcela odinstaluji a zpět nainstaluji, objeví se stejný vzhled lišty jak před vymazáním, ale "Settings" opět chybí. Totéž se mi stalo u předchocí verze, kterou jsem po opětovném odinstalování tohoto programu nainstaloval. Opět - "settings" chybí. Jinak vše funguje. V čem je chyba?
    Díky za radu.
    Ivo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    spustte si aplikaci \Program Files\WisBar Advance\wisSettings.exe a na zalozce Menu zaskrtnete Settings...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    r.h r.h je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak to mě přestalo u této nové verze fungovat ovládání reproduktoru. Mute funguje, ale hlasitost nejde ovládat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    jaky mate OS? me pod WM2k3 na ipaqu 3870 ovladani hlasitosti funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    41

    Citace Původně odesláno od r.h
    Tak to mě přestalo u této nové verze fungovat ovládání reproduktoru. Mute funguje, ale hlasitost nejde ovládat.
    Zkontrolujte si, zda máte v Settings/Items - Volume nastaveno na Tap akci Volume. Možná tam teď máte Mute Toggle.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    r.h r.h je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Pauluss napsal:
    WisBar Advance je skutečně vynikající sw, ale i jemu se zřejmě chybička vloudila. Nahrál jsem si poslední v1.2.1. ARM i XSCALE (mám FS Loox 610BT) a tapnutí na ikonku volume mi namísto nastavení hlasitosti vyloudí neúprosně start menu. Zkoušel jsem nastavit i jiné odezvy na toto tlačítko, to funguje to bezvadně. Má někdo stejný problém? Zatím pomohlo jenom přeinstalování zpět na v1.0.0.14

    Já mám iPAQ 3970 a dělá mi přesně to samé. Když přidám před ikonku "Volume" ikonku "Connected", tak ta taky normálně funguje. Ale je zajímavé, že když přidržím Stylus na ikonce Volume, tak se Mute taky provede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Nová verze WisBar Advance 1.2.2.1 ze 13.1.2004 je ke stažení jako Executables pro Windows Mobile 2003 Users (187KB). Přeinstalace předchozí verze bez potíží.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    r.h r.h je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem si nainstaloval tuto novou verzi WisBar Advance 1.2.2.1 a problém pořád přetrvává. Ovládání reproduktoru stále nefunguje (WM2003+iPAQ 3970).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    r.h r.h je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem se konečně k tomu dopracoval. Reproduktor už jde ovládat.
    Je to všechno pouze otázka nastavení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Citace Původně odesláno od r.h
    Tak jsem se konečně k tomu dopracoval. Reproduktor už jde ovládat.
    Je to všechno pouze otázka nastavení.
    Tak to by mě velice zajímalo jak. Vyzkoušel jsem všechno možné a nakonec jsem kvůli téhle prkotině zvolil hard reset (nebylo to tak hrozné, protože zpravidla před každou novou instalací zálohuji). Po nové instalaci už je všechno v pořádku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    r.h r.h je offline
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Myslím si, že Hard Reset nebyl nutný, ale znám to.....
    Tak že: Settings/Items nastavení Volume, zaškrtnuté obě položky, zaškrtnuto Execute, nastaveno Tap a vybraná položka Volume.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Tak to jsem samozřejmě udělal, ale můj problém to neřešilo. Jak už jsem se zmiňoval na na jiné stránce tohoto fóra, týkající se rovněž WisBaru, tap na Volume vyvolalo vždy Start Menu. Ovšem pokud jsem do položky Execute
    zadal cokoliv jiného než Volume, tak byla odezva správná.
    Myslel jsem, že "pohrání s nastavením" se týkalo změny v registrech.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    176

    Je možné u WisBaru konfihurovat tlačítka v liště pro různé funkce?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Čtyři možnosti poskytují tlačítka Custom Button 1 a 2.
    V "Menu"/"Settings"/"Items":
    V horní volbě (kde je obvykle "Start Menu") vybrat "Custom Button 1" (nebo ...2). Zaškrtnout "The item is visible" (nezapomenout!). Dole zaškrtnout "Execute" a vedle vybrat "Tap" nebo "Hold" (dvě možnosti různých akcí vč. jejich pohodlného přepínání u jednoho tlačítka!!!).
    Klik na "..." a ve složce "Program Files" nebo "Windows" si můžu vybrat, co chci (tím "Custom Button 1/2" na "Tap" nebo "Hold" spouštět).
    Např. třeba kalkulačku.
    Klik na "Windows". Dole se nabídnou soubory k výběru. Klik na "calk.exe". V horním řádku bude "\Windows\calk.exe". "OK", "Apply". Podle chuti upravit pořadí talčítek na horním řádku v "Order", "OK" a je to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    199

    Nemáte někdo WisBar v češtině? Tzn. nevlastníte přeložený soubor Language.ini?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. WISBAR ADVANCE 2
    Od Kocir v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-06-2005, 19:51
  2. WisBar Advance & čeština
    Od killerGBU_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 17-02-2005, 23:58
  3. Wisbar Advance 2
    Od pufo_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 14-10-2004, 10:06
  4. wisbar advance 1.3.2.2 cz
    Od Crusader_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-07-2004, 18:13