Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Servis pro zařízení HTC (starý)

pajda_ce4you (1)|23.2.2008 17:53
Taky se připojím se svou zkušeností s GSMobile "service". (Veselská 699, Praha 9) Po třech týdnech mi u HTC Touch Cruise odešlo sluchátko, hard reset nepomohl, dotaz v "servisu" na možnosti řešení mimo zaslání do servisu (jsem z Olomouce) Odesláno 12. 2. 08, ze "servisu" došlo 22. 2. 08. Vyměněna základní deska (?), vyměněno sluchátko, výstupní testy OK, žádné další závady nezjištěny. Zjistil jsem tyto závady: držák SIM uvolněný, nelze dotáhnout šroubky, buď stržený závit, nebo jiné šroubky, kvůli tomu jde kryt baterie zasunout jen po domluvě. Nejde zasunout stylus (do "servisu" jsem ho neposílal), nenastaví se připojení k internetu (předtím ano), zadní kryt nesedí, zřejmě tam něco skřípli. Asi "opravoval" "technik" MARJ, zřejmě nějaký umělec. Mailem jsem reklamoval reklamaci, žádal zajištění odvozu, zapůjčení telefonu - je jim líto. Jestli se chcete na něco zeptat technika, ani tam nevolejte, nespojí Vás, škoda provolaných peněz. Dokud nebudou mít konkurenci, nevidím šanci na zlepšení. U prodejce jsem žádal výměnu, čekám na odpověď.
xhladi07 (525)|5.3.2008 17:13
Ja se taky pridam:

Reklamoval jsem pres t-mobile prehrivajici se displayovou cast a nefungujici display. Odnesl jsem to na t-mobile v Brne na Svobodaku v pondeli 25.2.08, dnes (t.j. streda, 5.3.08) jsem si pro nej byl. To znamena reklamace vyrizena behem 9-ti dnu, vymenena deska pod displayem a flex kabel (a flashnut FW). Zatim jsem nepozoroval zmeny, srouby ohlodane nejsou, vypada to dobre. Takze pokud se nic nezmeni,tak pozitivni zkusenost T-mobile + GS mobile..

Edit: Tak nevim, jestli to je mozne, ale na razitku nebyl GS mobile, ale nejaky servis v Hradci.. Tak nevim.. :)
djjet_ce4you (10)|11.3.2008 09:21
pridam sa aj ja. Kupil som Kaisera cez internetovy obchod. dorazil v poriadku. vsetko pekne slapalo-wifi, gps atd.. kedze som mal bordel v kontaktoch v starom mobile SIMku som zatial nedaval do kaisera, ze najpr si pekne napisem kontakty odznova a potom ho budem pouzivat ako mobil. po cca 3 tyzdnoch (velmi sa mi do pisania kontaktov nechcelo) som vlozil SIM kartu a hups. nejjde najst siet, skusil osm novu 3G kartu neslo, ani od ostatnych operatorov. tak posielam PDAcko na reklamaciu. na druhy den dorazilo do gsmobile.sk. tak si sledujem cez IMEI co sa s nim. deje. po asi 5tich dnoch sa zmenil stav zakazky na OPRAVUJE.

tak so celkom spokojny ze dost rychlo prisiel na rad. a cakam cakam. preslo 15 dni a stale sa OPRAVUJE a vsimol osm ze m iskomolili adresu v tom vypise. tak i pisem maila ze nech opravia adresu a ze co je s PDAckom. odpisali celkom rychlo ze cakaju na suciastku preto sa zdrzala oprava (suciastkou mozem rozumiet antena, GSM modul alebo cela doska?) a ze adresa je opravena. radsej by som prijal vymenu celej dosky nez by mi tam niekto odpajkoval GSM modul a pripajkoval novy. kedze som si precital desiatky negativnych reakcii na odbornost technikov.

tak som po 20tich dnoch zase pozrel na stav a jupi stav zakazky> VYDANO. adresa samozrejme nezmenena, sak naco. tak sa tesim ze snad na druhy den mi dojde. no presiel piatok, vikend, pondelok uz je utorok a PDAcko nikde.

stav zakazky> VYDANO. je tma este nieco co budu robit s PDAckom alebo uz je orpaveny a len sa dakde zasekol na ich sklade abo co. plynie uz 25ti den reklamacie. taze maju 5 dni podla zakona mi to dorucit. ta som zvedavy. kebyze to nestihli mozem ziadat peniaze naspat?
pretorian_ce4you (101)|11.3.2008 10:05
aho do 30 dnu to musi bejt opravene pokud tak nestihnou tak muzes zadat penize nazpet co se ale tyce tady toho posilani pres postu tak to je tak ze se nepocita kdy to k tobe dojde ale kdy to byla oprava ukoncena - vydana !;)
djjet_ce4you (10)|11.3.2008 10:15
tha to je super. zakaznik na poslednom mieste. ked to posielaju z ciech klasickou postou ta to bude trvat. ja sa len obavam zeto poslali na zlu adresu postou. bo kurier zvykne vzdy zavolat ze kde mi to ma dorucit - aj ked ma na balicku adresu. ale blba posta ne. proste nenajde adrdsata poslu to naspat. idem tma napisat.
pretorian_ce4you (101)|11.3.2008 10:20
s postou mam take velice zaporne zkusenosti jde o to ze kolikrat mi neco doslo doporucene a listek ve schrance nebyl nebo jsme byl doma a a mel jsem ve schrance listek s poznamkou ze jsem nebyl zastizen :mad: hold proste statni sluzba co chci po nich ze nejlepsi je PPL,DHL,apod...jen je lepsi nevedet jak to tam chodi jak se k tem zasilkam chovaji :D ;) :cool:
djjet_ce4you (10)|11.3.2008 10:29
ta snad budu normalny a poslu to kurierom. snad nechce aby to postarka vlacila v tom furiku cez cele sidlisko. sak mi pride PDAcko rozmlatene na kusy :((


EDIT (11.3.2008 11:00): no konecne dosiel. vymenili zakladnu dosku. vyzrea ze ho poskladali dobre. ziadne vrzganie, ziadne skrabance atd.. chyba bola orpavena. tka idem testovat.

cize zaver. musim napisat ze som spokojny. aj ked to cakanie 25 dni na orpavu bolo krute ale co. cize pozitivna skusenost. mal osm stastie na dorbeho tehcnika asi :D
Tominico (29)|13.3.2008 15:45
Zdravím, jsem majitelem HTC P3300 a mám malý problém. Když chci zařízení připojit k počítači, tak mi napíše, že je chyba ve spojení, nemohu nic instalovat ani kopírovat. Mám nainstalovaný ActiveSync 4.5....nevíte někdo, kde je problém? Mějte se a díky, Tom
bagio (338)|13.3.2008 21:09
Tak jsem dnes v 12.30 vložil do rukou opravářů svůj Qtek S 200. GS mobile V Jámě. Nešel mi zvuk ve sluchátku a šel jen v připojených sluchátkách značky Koss. Asi poničený konektor na sluchátka. V 16.30 h mi poslali sms ,že je oprava hotova. Píšu to sem ptoto,že se mi to zdá nějak podezřelé.Jsou nějak moc rychlí a to se mi nelíbi. Dám vědět až ho zítra vyzvednu.
pretorian_ce4you (101)|13.3.2008 21:53
oprava jako takove netrva ani 1 hodinu zalezi jak rychle se ten tvuj foun dostane technikovi do paratu a zda maji tu danou soucastku skladem :D ;)
bagio (338)|15.3.2008 21:14
Jo tak já jsem spokojen. Oprava proběhla v pořádku a vše mi funguje. Viz příspěvek nahoře.
Dangar_ce4you (19)|21.3.2008 20:29
Velmi spatna zkusenost
Uz je to teda dost davno, mel jsem (vlastne do dnes mam) MDA2. Samozrejme ze jsem si tam hodil po case vlastni sw. Vse slapalo bez problemu.
Jednou me znamy pozadal o prohozeni simky - mel datovy tarif a potreboval stahnout nejaka data a jeho telefon byl vybity. Tak jsem normalne otevrel kryt, vymenil simku a mda uz neneabehlo. Proste mrtvy. Kdyz sem ho doma zapojil do nabijecky tak se pri nabihani porad restartovalo. Tak jsem to popadnul a odnesl do tohoto skveleho servisu. Jejich vyjadreni bylo v tom smyslu.
V MT nahrána neschválená verze SW
Ztráta záruky, oprava je možná výměnou základní desky(v te dobe tusim 12k s cim jsem samozrejme nesouhlasil.
Zákazník nesouhlasí s opravou, vráceno zpět bez opravy.
Hm tak nic, hodil jsem ho do supliku. Asi po 3/4 roku jsem na nej narazil a z nostalgie jsem se ho pokusil znova z nabijecky zapnout (zkusil jsem skocit do rezimu bootloader) a svete div se bootloader nabehnul....(pak jsem si drbal hlavu ze jsem si to sam neoveril a nevyzskousel a veril tomuhle skvelemu servisu)
Tak jsem si zkusil preflashnout romku WM5 a MDA2 opet ozilo.... A kupodivu to slo i bez vymeny tzv. vadne desky za 12k....
Tak takhle nejak tam asi opravuji, proste se s tim vubec ne*erou.
Dokonce jsem ho znova i nejakou dobu pouzival kdyz jsem prodal E-TEN M700 a cekal na Kaisera.
A vypada to ze zase ho budu muset vybalit protoze skvelemu noveho Kaiserovy zacal nepravidelne vypadavat signal gsm modulu.... No uz se tesim jak zase pobezim do tohohle servisu a samozrejme se zavada neprojevi......
Ugurundu_ce4you (9)|24.4.2008 10:54
Tak ohledne servisu v této společnosti mám 2 obrovzké poznatky.
Měl jsem tam už 2 zařízení.

První qtek 9090. chyba byla v tom ze jsem si upgradoval romku a u prostred uprage se sekl ... chyba softwarova. MDA bylo jeste v zaruce tak mi nevadilo ze vymenili desku i display, ktery udajne byli spatne .. platil to t-mobile tak proc ne.

2 poznatek je s Qtek 9000 prestala mi pracovat dotykova plocha displaye. Zarizeni bylo mimo zaruku a opravdu ohromne me prekvapila jejich diagnostika. Dostal jsem jedinou moznou opravu vymenou celeho displaye ne jenom dotykove ale kompletniho displaye. Cena opravy stanovena na 9000 tis. Coz jsem samozrejme zavrhl. Po zjistiteni z nekolika for jsme zkusil promackout display u yostiku a ha normlane funguje problem byl jenom spatny kontakt na konektoru. Tento service dela opravy jenom opravdu 2 zpusobi.
1 prehrani soft.
2 vymena ... jejich diagnostika nema vubec zadnou uroven. 100% nedoporucuju vyuzit tento service na pozarucni opravy.
MatheasDJ (0)|13.5.2008 20:03
zdravim panove, tak zitra jsi du na postu pro koupeny HTC universal, a jak si ctu tyto radky, tak se snad naucim PDA opravovat sam:D ne to byl vtip, tedka vazne, zajimalo by me vyjadreni onoho servisu, mate nekdo nejake vzjadreni, posilali jste oficialni stiznost ohledne problemu s reklamacema???
Tomáš Kubec (749)|15.5.2008 09:52
Změna servisního partnera pro HTC přístroje v České republice

VSP Data a.s. – GSM Service
Berlínská ul. – rampa OD Albert
390 05 TÁBOR
Česka Republika

Více zde
Miloš Strouhal (3997)|15.5.2008 10:17
Dobrá zpráva takhle po ránu.. :) Tak jsme se přeci jen dočkali.. :yes:
Martin Ráž Hoch (1832)|15.5.2008 10:33
No ne, to tedy čumím:)... sice asi přibude nějaká ta prodleva pro Pražáky, protože nebudou moci zaběhnout do Jámy, ale na druhou stranu třeba nebudeme posílat reklamovat nx stejnou záležitost a tak. Počkal bych ještě s úsudkem, zdali to je změna k lepšímu;)
Zdenek Malinsky (9781)|15.5.2008 10:40
Pan Murphy říká, že každá změna je k horšímu. Doufejme, že tentokrát se mýlí.
Martin Ráž Hoch (1832)|15.5.2008 11:22
No pro mě minimálně ten Tábor... :)
Tomáš Kubec (749)|15.5.2008 20:46
VSP Data a.s. dělá servis navigacím MIO - přístup k zákazníkům naprosto skvělej a reklamace bez problémů
htcjirka (1875)|15.5.2008 20:54
Ze to ale trvalo,vynikajici krok.Dat do GSMobile HTC znamenalo ve vetsine pripadu navraceni v jeste horsim stavu.Uplne me polilo horko,kdyz jsem si predstavil,ze by se me pokazil HTC Shift a sel by do GSMobile.Neumeli poradne opravit PPC natoz UMPC