Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: HTC Universal -jakou verzi ROM a radia doporučujete?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    13

    zdravim..jsem vlastnikem nemecke cihly a chtel jsem se zeptat, jakou verzi ROM, a RADIA doporucujete jako nejlepsi a nejozkousenejsi bez problemu, dale jsem se chtel zeptat jak na upravu EXTROM u universala (jsem lama..nejak sem to tu asi nenasel) a jak to vlastne flashnout ? Jestli to tu nekde je, tak se mi, prosim nesmejte a spis mi odkazte ... diky predem vsem:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    384

    Zdravím, ona by odpověď na tvé otázky nebyla na pár řádků, takže jestli jsi tady nic nenašel, podívej se na http://www.xda-developers.com. Tam o těchto tématech najdeš vše.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    www.xda-developers.com

    tam najdeš vše od A do Z
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ale tak musíme počítat i s neangličtináři, doporučuju si projít tyto dvě hlavní témata:

    HTC Universal - nové ROM
    HTC Universal, MDA Pro, i-mate JASJAR, Qtek9000 - tipy, triky a zkušenosti

    Najdete tam všechny potřebné informace

    Co se týče nejlepší ROMky, doporučil bych kombibaci I-Mate 1.90.94 s AKU3.2 a Radio 1.13

    ExtROMka se upravuje v total commanderu, kde zadáte do horní řádky "extended_rom" (bez uvozovek) a již mažete a kopírujete nové programy. Samozřejmě je nutné upravovat podle obsahu také soubor config.txt (ale to snad znáte, to se táhne s HTC zařízeními dlouho)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    no teoreticky klidně I-Mate 1.90.96 ze stejného zdroje

    //JanHavlicek - jistě, vidíš, to jsem nějak zaspal a nepostřehl update, v tom případě 1.90.96WWE ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    13

    Citace Původně odesláno od dort
    no teoreticky klidně I-Mate 1.90.96 ze stejného zdroje

    //JanHavlicek - jistě, vidíš, to jsem nějak zaspal a nepostřehl update, v tom případě 1.90.96WWE ops:
    no takhle...uvazuju o tom...ale nevim jestli s ni nejsou nejaky problemy ? a jaky radio k tomu ? a jeste nejaky navod pro lamy..jak na to ? myslim..na flash radia romky a extromky ? jinak diky vsem za reakce..je to zupa
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    rádio 1.13 chodí absolutně v pohodě
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. MDA Vario II - jakou ROM doporučujete?
    Od honzikcek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2010, 12:59
  2. N560 - jakou mate verzi ROM?
    Od yndor v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 11:55
  3. Jakou verzi OS mam vlasne v PDA?
    Od millan_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2005, 14:40
  4. Acer n30 - jakou ma verzi Bluetooth?
    Od Twister_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-05-2005, 20:11