Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 44

Téma: FS Loox n560

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Dobrý den. Chci si koupit své první PDA. Nemám s tím žádné zkušenosti. Měl bych však několik dotazů.
    1. Jakou paměťovou kartu si mám koupit? Zkuste prosím nějakou vhodnou doporučit.
    2. Jak se připojit k netu? Doma mám WiFi router, tak tam asi problém nebude. U rodičů však mám pouze počítačovou zásuvku s 10/100Mb připojením. Jak se budu moci připojit k internetu, když nebudu mít požnost použít PC, je nějaká redukce mezi SD a Ethernet ?
    3. Funguje u Looxe n560 vpohodě GPS ? Někde jsem slyšel že GPS u něj nejede moc dobře.
    4. Na co dalšího si mám dát pozor, případně co dokoupit ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jen pockej co si od mistnich vyslechnes

    Dozvis se, ze je zapotrebi vyuzivat fci hledat a prip. google, ze o GPS v N560 se tady mluvi porad a pulka prispevku se tyka prave ji, ze redukce na sitovou kartu se tu pred nedavnem resila, ze na pametove karty se pta kazdy a stejne ti doporuci vsechny znacky na trhu...

    Toz tak
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj, Něco o té redukci jsem hledal, prošel jsem tu několik stranek diskuze a nic nenašel. O kartách jsem něco přečetl, ale jak jsem napsal, nikdy jsem PDA neměl a tak vůbec netuším na co si dát pozor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    1) Do N560 bych doporucil radsi MMC, protoze se SD maji nekteri lide za urcitych okolnosti problemy (viz napriklad tenhle a mnoho jinych threadu). Konkretni kartu neni spatne pred nakupem vyzkouset.
    2) Zadnou redukci SD<->ethernet s driverem pro WM5 si ted nevybavuju, i kdyz neni vylouceno, ze existuje. Mozna bych spis doporucil koupit nejake APcko za par stovek, ktere muzes kdykoli prinest, zastrcit do ethernetu s internetem a pripojit se k nemu z Looxe. Anebo jeste lip: investovat 2000,-Kc do Asus WL_HDD, ktery je ve spojeni s Looxem k nezaplaceni - da se napriklad vozit jako bezdratovy disk v aute, kdekoli ho muzes pripojit k internetu, s vhodnym firmwarem umi i QoS (pro zlepseni kvality VoIP hovoru), funguje jako tiskarnovy a webkamerovy server, muzes k nemu pripojovat dalsi USB disky a mnoho jineho. Pritom je skvele maly.
    3) Zda se, ze interni GPS funguje vetsine lidi bez problemu. Podle meho dost dukladneho zkoumani uplne nahradi kvalitni externi GPS se SiRFIII chipsetem. Par lidi s ni ovsem dost zapasi - a nikdo nevi proc.
    4) Dokoupit... asi hlavne dobrej futral, co PDA ochrani pri padu na dlazdice, beton atd. Taky folie neni spatna investice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Pouzivej Google a funkci hledat :-))))

    1) Ja mam 2G High Speed Kingstona, a slape jak hodinky
    2) Redukce se opravdu resila....ja bych jako nejjednodussi reseni videl koupit k rodicum nejake blbe apcko
    3) Vetsine zde diskutujicich ano, jsou tu o tom asi 4 nekolikadesitko prispevkove diskuse
    4) Dej si pozor nakoule na petanque. Jednou jsem looxe trefil a prezil to jen tak
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Ahoj, já jsem si myslel že do toho jde dát jenom SD karta. Do toho se dá vložit i MMC karta ? Má to potom stejnou rychlost ? Jinak k rodičům jezdím jednou za 1 měsíc případně ještě méně a nákum něčeho dražšího pro připojení k netu se mi nevyplatí. Doma mám asus WL-500g Deluxe a v nejhorším si ho jednou za čas přivezu sebou. Folii určitě koupím. Jinak nějaké pouzdro je u toho Luxe ne ? To není dobré ? Jinak doufám že ta GPS pojede v pohodě, už se na to těším :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    folii si urcite kup, pouzdro co je u looxe je uplne na draka. Ja jsem si koupil totok a nedam na nej dopustit:

    http://www.ahmobile.cz/inshop/scripts/detail.asp?itemID=53891
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    MMC karty v looxovi fungujou - a ty problemy se ztratou dat se jich udajne netykaji. Rychlosti se muzou ruzne typy lisit, me jede pri cteni velkejch souboru MMC asi 17MB/s a SD asi 16MB/s.
    Pouzdro doporucuju tohle. Je trochu mensi nez to kovove, lip se nosi v kapse, vejde se do nej nekolik karet a jeste neco navic.. a pripada mi, ze lip ochrani pri padu. To kovove taky neni spatne, ale proste se mi nejak lip osvedcuje ten Krusell.
    To co je u looxe je uplne na prd, jak rika kolega.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    jj kruselem neudelas chybu, v zasade zalezi na tom jestli jsi elegan, nebo dobytek....ja jsem dobytek, ergo potrebuji pancerove pouzdro :-))

    narozdil od kolegy yndora s looxem nehazim, ale soustavne ho o neco otloukam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    prosímtě a ty MMC karty se dávají do toho PDA přes nějakou redukci ? myslel jsem že je tam pouze vstup pro SD karty. Jo a ještě jsem při výběru karty narazil na nějaké MiniSD a MicroSD. Kterou velikost vzít ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Klid, v Looxovi je SD/MMC slot, takze tam jdou normalne pouzivat SD i MMC karty bez redukce (jsou stejne velke).
    Kdyz koupis nejakou zmensenou variantu, treba abys ji mohl pouzivat i v telefonu (at uz SD nebo MMC), pravdepodobne k ni dostanes i redukci na klasickou SD nebo MMC.

    EDIT: hlavne nekupuj SDHC kartu (viz jeden nedavnej thread)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    MMC karta je konstrukcí stejná jako SD takže pasuje do slotu bez redukce.
    MiniSD a MicroSD jsou zmenšené varianty SD, do LOOXe potřebuješ standartní SD plné velikosti, MiniSD a MicroSD připojíš taky, ale musíš použít redukci na plný formát SD.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    super, přesně to jsem potřeboval vědět. Chci si totiž koupit také nový telefon a tam jsou ty malé, tak to bych potom mohl vyměňovat. To by asi bylo fajn. Dík všem za informace, musím to ještě nastudovat :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    tak me napada, jestli voni ty SD nejsou stejny jako MMC :-))
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    tak jsem procházel dostupné karty na trhu a mám v tom docela chaos. Do tohoto PDA se tedy dá dát karta SD a také Multimedia. Chci si koupit telefon SonyEricson a tam se dávají karty Memory Stick Pro Duo a Memory Stick Micro. Dají se tyto karty přes nějakou redukci vložit do PDA ? Myslíte že to má smysl ? A ještě by mě zajímalo co bude rychlejší, zda SD nebo MM. Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-08-2010, 10:58
  2. HR na Loox N560
    Od PreMc v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 12:33
  3. Loox N560 - GPS
    Od morjani v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 26-12-2006, 13:34