Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 30

Téma: CZ SIP klavesnice (free) - česká klávesnice

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Nejak me uz stvalo,ze kdyz chci psat neco kratkyho česky, ze musim vysouvat HW klavesnici. Resco nechci, tak jsem vyextrahoval z WM5 CSY ROM ceskou SIP klavesnici a udelal ji pouzitelnou jinde



    Predem upozornuju, ze me funguje, a pripadnou nefukcnost nekde jinde resit nehodlam..

    Neni urceno pro CSY ROM, proc taky, ze...

    Varovani - nezkousejte tento SIP nastavit jako defaultni v registrech (ani pres nejaky tweakovaci soft), jinak skoncite u HR- zatim presne nevim jak toto odstranit..
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    BOOOMBAAAA
    Normalne cestinu nepouzivam, jen obcas neco potrebuju napsat s hackama a uz me to stvalo tak ze jsem si rikal ze si koupim resco klavesnici.
    Ale tohle je vyborny a funguje.
    Moc diky !
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    24

    Sakra, to je fakt bomba!
    Na mém VARIU s WWE verzí rom to fachá jak ulité :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    28

    Skoda, ve WM 2003 nefunguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    To Saman
    Nahradí stávající eng SIP, nebo se přidá ve výběru jako nový ? Néé, že by to nebylo jedno, jen mě to zajímá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Nic nenahradi, prida se jen CZ. Ostatne je to videt z toho screenshotu, pokud stihnes ten frame se seznamem SIPu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    asi funguje hezky, ale kdyz ho nainstaluju na mda variu s 2.21 csy ROM, tak po sw resetu vario nenabehne. nabehne boot obrazovka (s vypisem verzi rom apod) a potom uz jenom sediva obrazovka...
    mozna je to jenom muj problem, kazdopadne radsi to tu pisu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    A proč to instaluješ právě na tuto ROM, když evidentně je z této ROM SIP vyextrahován.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    phaeton_esc, no, zapomnel jsem napsat varovani, ze by to nemel instalovat nekdo s CSY ROM, protoze si muze zadelat na HR. Ja nejsem to udelal spravne jsem delalt HR 2x..
    Jaksi ale nechapu, proc kdyz tu ceskou klavesnici mas, tak proc ji instalujes
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Saman
    Jaksi ale nechapu, proc kdyz tu ceskou klavesnici mas, tak proc ji instalujes
    No aby ji mel dvakrat ne :-) cim vice klavesnic tim vice cool.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    2x ji mit nebude, protoze se ta nova zaregistruje na stejny GUID a tim padem prepise tu puvodni
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    262

    eee... nemam slov. prave sem si uvedomil jakou ******** jsem udelal
    aspon vim pro priste ze hlava ma byt rychlejsi nez ruce
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Varovani vsem uzivatelum - viz prvni prispevek, tucne, nad obrazkem..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Obyvatel SMob Avatar uživatele urys
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    403

    Pomoci SIPchange se mi ta klavesnicka v pohode nastavi. Ovsem neni to registry tweak. Tim, ze to funguje u me, netvrdim, ze to bude fungovat u nekoho jineho a pripadne neprebiram zadnou odpovednost za to, ze bude nekdo muset podstoupit HR.

    urys
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Jo, SIPChange vypada v pohode, ten to nastavuje tesne po restartu pres API..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Česká klávesnice do WM 6.1
    Od Grub_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-07-2008, 10:44
  2. česká klávesnice
    Od darth.scientist v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-12-2006, 14:31
  3. Česká klávesnice
    Od aoc_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 02-05-2006, 22:07
  4. Česká klávesnice na Jornadu 680
    Od hanax v sekci Zařízení typu Handheld PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-09-2004, 14:31
  5. Česká klávesnice
    Od st.tom_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-09-2003, 08:51