Wtf? kam zmizely nazvy topicu
mno, jestli zmizely "jen" nazvy diskusi..... jinak vse ostatni se zda OK
EDIT: zmizly i nazvy clanku, naopak tematka, freeware i hardware se zdaji byt na miste
EDIT: zmizly i nazvy clanku, naopak tematka, freeware i hardware se zdaji byt na miste
Nejaky ftipalek z Ciny vyuzil blbe napsaneho webu a pomoci jisteho nejmenovaneho postupu provedl update databaze...:( Resim to, snad se to nejak povede...
Tak, po par hodinach jsme zpet... O data jsme neprisli, ten manas nastesi nemazal, jen updatoval, takze kombinaci zalohy a dalsich zdroju byla mozna kompletni rekonstrukce dat... Provedl jsem nektere upravy v zabezpeceni, tak prosim reportujte pripadne problemy. Omlouvam se za problemy...:oops:
Jsi si jisty ze by jsi mel nazyvat manasem toho kdo to udelal? Ne spis toho kdo nemel dostatecne zabezpeceny kod?
ale no tak, jetli vam prijde dobre neco nicit jen proto, ze to neni nemozne (=zabezpecene), a 'destruktora' tim pak hajit, tak nevim....
Tak to já jsem se sem nemohl včera večer dostat vůbec... Furt mně to psalo, že nejsem autorizován pro přístup k této stránce :evil: .
Čtrvtek, 9:42
Koukám, kolik lidí dělá na směny, že je doma a kolik lidí se v práci nudí, že má takové problémy. Ach jo. :(
Koukám, kolik lidí dělá na směny, že je doma a kolik lidí se v práci nudí, že má takové problémy. Ach jo. :(