Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: PDA a PC - sdílení adresářů pomocí Wi-Fi

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    134

    Ahoj všem,

    možná to tu někde je, ale nějak jsem to nenašel..
    Je možné pomocí wifi propojit n5x, potažmo WM5 s domácím PC, vzájemně si nasdílet adresáře a ty poté procházet? Jde mi třeba o sledování filmů, abych je nemusel neustále cpát na kartu..

    Má někdo podrobný návod, jak tohoto dosáhnout?

    Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    V PDA můžeš procházet nasdílené soubory z PC, ale naopak to nejde.

    V PC nasdíliš co potřebuješ, pak v PDA otevřeš třeba Total Commander a klikneš na \\ -> LAN -> nový server a tam jednoduše zadáš jméno tvého PC. Podobně to jde i v obyčejném průzkumníku přes volbu "otevřít cestu".
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    134

    Citace Původně odesláno od mi38k
    V PDA můžeš procházet nasdílené soubory z PC, ale naopak to nejde.

    V PC nasdíliš co potřebuješ, pak v PDA otevřeš třeba Total Commander a klikneš na \\ -> LAN -> nový server a tam jednoduše zadáš jméno tvého PC. Podobně to jde i v obyčejném průzkumníku přes volbu "otevřít cestu".
    gr8, díky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Kdyby bylo precejen potreba nasdilet pres wifi adresare z Looxe, tak pro Pocket PC existuje spousta FTP serveru - ShareIt FTP Server, Orneta FTP Server, PE FTP Server...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    134

    Tak jsem to celkem rozdejchal, vyjma jedné drobnosti. Je to tak, že když restartnu PDA a zapnu wifi, tak vidím moje AP (ovislink, mód AP) jako nedostupné. Teprve poté, co wifi na PDA vypnu a opětovně zapnu vidím svoje AP a nakonektím se.

    Stavá se to někomu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    18

    Jde se pripojit k slozce na vzdalenym pocitaci, ktera je pod heslem? Kdyz ji dam bez hesla, bezi vse v poradku, jakmile na ni hodim heslo (bezi to na linuxu na sambe), tak mi nahlasi chyba 53 a nespoji se to... vi nekdo co s tim?

    Pouzivam TC pro PPC.

    Citace Původně odesláno od khooca
    Tak jsem to celkem rozdejchal, vyjma jedné drobnosti. Je to tak, že když restartnu PDA a zapnu wifi, tak vidím moje AP (ovislink, mód AP) jako nedostupné. Teprve poté, co wifi na PDA vypnu a opětovně zapnu vidím svoje AP a nakonektím se.

    Stavá se to někomu?
    Jo me se stava to same a AP mam na karte Atheros ve WRAPu, takze APeckem to nebude.

    Staci dat vypnout a znova zapnout WLAN a hned se to pripoji, ani mi to moc nevadi, uz jsem si na to zvykl, ale jestli ma nekdo reseni, bylo by to super.

    Jen upozrneni, resime tema, ktere se jiz lisi od nazvu threadu....

    capy
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    S tim vypnutim a zapnutim wifi by se to stavat nemelo... Me se to pripoji vzdycky hned - jakmile zapnu looxe, do par vterin je onlajn.

    Takze to nebude vlastnost pda, ale chyba nastaveni (ale bohuzel nevim jaka).
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    mně se to začlo stávat v poslední době... po softresetu zapnu wifi a nic. vypnu, zapnu a už ok. do dalšího resetu. Mám n520 a us robotics wifi router
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    17

    Tusim, ze se PDA nepopere s NTFS na pecku ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    nepopere. sdilenej adresar muze byt klidne na ntfs.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zamykání adresářů...
    Od commar v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 13:09
  2. Struktura adresářů WM aneb kde co je...
    Od kenpa v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-11-2007, 22:06
  3. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 05-08-2007, 12:06
  4. A636N - Problém se synchronizací souborů a adresářů
    Od Vox v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-08-2006, 09:49
  5. Mapování adresářů a podaresářů oaměťové karty
    Od Tom&Tom v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 01-02-2006, 09:44