Spb Insight / Spb News - tipy, triky, praktické zkušenosti
Spb Insight je aplikace pro čtení novinek, přinášející bohaté offline zážitky společně s jednoduchým připojením a plnou podporou formátu RSS/Atom. S programem Spb Insight budete mít vždy v kapse aktuální informace včetně obrázků a kompletních textů článků, optimalizované pro prohlížení na malé obrazovce.
více info a trial ke stažení [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
- Kompletní internetové zprávy
- Plná podpora RSS/Atom (0.9x, 1.0, 2.0)
- Čtení offline včetně obrázků
- Jednoduché připojení
- Obsluha jednou rukou
- Přehledy článků
- Stolní počítač není nezbytný
více info a trial ke stažení [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Zde prosím řešte praktické zkušenosti se softem. Komentáře k samotnému softu, prosím zde.
Vzhledem k tomu, že nemá Today plugin, tak bude lepší Egress či Newsreader III (který má navíc k RSS i NNTP), a to celé za $18.95. Poté PocketBreeze umí tento plugin integrovat do Today...
SPB Insight toho umí méně a stoji $19.95 :(
SPB Insight toho umí méně a stoji $19.95 :(
Davidův pRSSreader je ještě levnější. ;) O 19.95, resp. 18.95 USD.
Tak jsem se dočkal možnosti automatické aktualizace, leč nic není dokonalé = automaticky neuaktualizuje. Třeba se dočkám ve 3 verzi. :sarcastic:
nabídka - možnosti - aktualizace - a zaškrtnuto obnovit kanály vždy po: a mám zvoleno po 1 hodině. Nejde to ani na wifině, ani přes GPRS / EDGE a to jsem včera několikrát schválně kvůli tomu restartoval a byl jsem na různých místech v ČR, takže problém jedné BTS vylučuji.
Mám zatržený to stejný, SPB news musí být spuštěno na pozadí a aktualizuje se i přes GPRS. Program se sám na aktualizaci nespustí (nevím proč), Insight se spouštěl aspoň při připojení na USB. WiFi jsem ještě nezkoušel.
Na pozadí, tj. spuštěno mám. Pokud jsem zkoušel, tak vypnutý se aktualizuje pouze NewsBreak.
Ještě zkusím verzi pro PDA na Treu.
Ještě zkusím verzi pro PDA na Treu.
...tak nevim.....na Treu to slape..stejne feedy, stejne nastaveni, stejna sim karta jako u Voxe, kde se to automticky neaktualizovalo
Jak to funguje ostatnim?
Jak to funguje ostatnim?
Mám HTC D2 a ani to nemám spuštěno na pozadí a automatická aktualizace v předem zadanou dobu-jednou denně-funguje již cca 5 dnů zcela korektně.
Mam problem s vytvorenim template pre stahovanie cey spb news www.ce4you.cz. Dokazem stahovat cele texty sprav ale obrazky ktore sa v ramci spravy nachadzaju sa mi nezobrazia, vie mi nieto poradit ? Kod pre template som uz viackrat meni ale nepodarilo sa mi dosiahnut stahovania obrazkov.
var d = new Document(article.url,"windows-1250");
article.body = "";
articleBdyNodes = d.getElementsByClassName("item-container");
if (articleBdyNodes.length > 0) {
article.body += d.getElementsByClassName("item-body")[0].innerHTML;
} else {
article.body += "(no article)";
}
var d = new Document(article.url,"windows-1250");
article.body = "";
articleBdyNodes = d.getElementsByClassName("item-container");
if (articleBdyNodes.length > 0) {
article.body += d.getElementsByClassName("item-body")[0].innerHTML;
} else {
article.body += "(no article)";
}
Ve čtvrtek přestaly fungovat skvělé šablony Skipyho pro iDnes a Technet. Zdá se, že struktura stránek se nezměnila. Máte někdo prosím stejný problém s SPB News?
Ale automatická aktualizace na smartu mi stále nefunguje. Povedlo se mi to pouze na chvíli, když jsem reinstaloval, ale běželo to jen do prvního soft resetu (nebo vypnutí aplikace - už nevím). Zkoušeno na 2 smartech a různých připojeních - O2, T-Mo, Wi-Fi. přitom verze pro PDA mi na Treu chodí dobře. :?