Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Velký problém s telefonováním (MDA 2)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Přeji pěkný den.
    Mám veliký problém, který se mi nedaří vyřešit a proto moc prosím o pomoc.

    Jde o to, že na T-Mobile MDA 2 z ničeho nic přestalo při telefonování vydávat zvuk. Neozývalo se ani "tůtání" když uskutečňuji odchozí hovor. Když byl příchozí hovor tak já neslyšel druhou stranu, ani druhá strana mě.
    Toto jsem částečně vyřešil upgradem na ROM 2.06 a radia na 1.18 jenže nastalo něco pro mě absolutně nepochopitelného.

    Když je příchozí hovor, tak vše probíhá ok. Všichni se slyšíme, ale když je odchozí hovor, tak zase starý známý problém. Já neslyším druhou stranu a druhá strana neslyší mě.

    Jsem absolutně bezradný. Vyzkoušel jsem už cokoliv mě napadlo. Nechápu čím to může být. Stalo se to někomu? Nemáte nějaký tip čím to může být nebo čím bych to mohl zkusit vyřešit. Sem už absolutně na nervy a zoufalý. Předem děkuji za jakékoliv odpovědi co by mi mohli pomoci ke zdárnému konci
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Ano neco podobneho se mi delo po naistalovani a naslednem odistalovani nejakeho BT softu co mel udajne rozsirit male moznosti u BT na MDA 2. Stalo se mi to 2x po sobe (ja blb zapomel asi po roce co ten soft delaza brikule a naistaloval a odistaloval znova).

    Pomohl HR.

    Ale tohle bude asi neco jineho kdyz i po flashnuti to dela to same.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Jj.. Dělá to po flashi, po HR, prostě pořád : :dead:

    Nové informace o problému: Volání jde jen občas, ale dneska ráno se seknul a naběh asi až po pátém HR... (nechtěl přez deset minut vůbec reagovat) a teď je v takovym stadiu, že když se vypne display, tak už nenaběhne... Musí se vyndat baterka a pak naběhne!

    :dead: Pomoc prosím :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Jak stará je ta baterka?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Tak přibližně 3 roky..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Zkus, jestli se tak jak píšeš chová i při připojení na nabíjení. Případně i SR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Velký problém s X500
    Od brzda111_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-09-2009, 15:46
  2. velký problém s touchpad na hx4700
    Od iron side v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-06-2005, 18:21
  3. Velky problem s iPAQ File Store u rx3715
    Od ko@l@ v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-01-2005, 07:31
  4. ICQ 1.0 Beta - velky problem
    Od MichalK_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-11-2004, 16:35