Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Qtek 8310 & WiFi

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    56

    Mám takovej laickej dotaz, pořád uvažuju tad o tom přístroji a teď mě napadla jedna věc. A to, je možné se připojit na internet pokud připojím do PC WiFi kartu, viděl jsem něco šikovného do USB zástrčky, hodně podobné Bluthotu.. Představoval bych si to tak, že bych měl v práci na stolním počítači připojený ten WiFi modul a mohl bych serfovat s mobilem na netu...

    PS: doufám, že nevypadám jako kretén...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    jde to, ale je potreba koupit neco, co se dokaze prepnout do Acces Point (AP) modu, pak je jednoduche k tomu pripojit cokoliv s Wifi...pokud to AP mod nema, tak je potreba bud nastavovat IP adresu (v 8310 pres registry), nebo by to automatiku mohlo umet pres sdileni internetu, co je ve windows, ale to presne nevim...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    56

    Takže jestli tomu dobře zorumím, tak to musí mít funkci "přípojného bodu" ak si na mobilu najdu signál jako klasického připojení na síť..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    jojo, to je ta jednodussi varianta
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od Milinek
    Takže jestli tomu dobře zorumím, tak to musí mít funkci "přípojného bodu" ak si na mobilu najdu signál jako klasického připojení na síť..
    Já si třeba vystačím i s wifi kartou co je napevno v notebooku a žádný režim Acess Point nemá. Nastavým tam na ní "ad hoc" (dočasné síťové spojení mezi dvěma rovnocennými prvky), LAN síť nechám nasdílet i pro tuto wifi síť (které prostě nadatluju nějaké libovolné IP adresy), nastavím správně ActiveSync a frčím,.... až na záchodě, nebo na balkóně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    no a proč si jenom nekoupíš kabel USB s mini konektorem,v práci nenainstaluješ Activesync, připojíš Qtek a můžeš taky serfovat :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    jak serfujete pres AS a WiFi??? vzdyt to nejde, nebo se pletu? pres AS to musi byt vzdy pres RAS a ten jede pri synchronizaci...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    56

    Citace Původně odesláno od kubisz
    jak serfujete pres AS a WiFi??? vzdyt to nejde, nebo se pletu? pres AS to musi byt vzdy pres RAS a ten jede pri synchronizaci...
    Mohl bys mi to popsat trochu blíž?A na co kupovat kabekl, když je v příslušenství??
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    56

    Citace Původně odesláno od Bohumil Stejskal
    no a proč si jenom nekoupíš kabel USB s mini konektorem,v práci nenainstaluješ Activesync, připojíš Qtek a můžeš taky serfovat :sarcastic:
    Sory, předtím jsem ositoval někoho jiného.. Chtěl jsem odpověd od Bohuša..
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    no aby si měl jeden kablík doma a jeden v práci a nemusel ho sebou tahat ne :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    117

    Citace Původně odesláno od kubisz
    jak serfujete pres AS a WiFi??? vzdyt to nejde, nebo se pletu? pres AS to musi byt vzdy pres RAS a ten jede pri synchronizaci...
    Sorry, máš pravdu. AS není vůbec potřeba.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    56

    Citace Původně odesláno od Bohumil Stejskal
    no aby si měl jeden kablík doma a jeden v práci a nemusel ho sebou tahat ne :yes:
    Jo takhle... :-)) No tak to jo a jakop co telefon připojim, respektive přihlásim?? Můžeš to napsat trochu podrobněji?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    no zapojíš telefén do USB kablíku, Active sync nainstalované na PC ti PC a Qtek sesynchronizuje a Qtek bude s PC sdílet internetové připojení, takže budeš na něm moct serfovat nebo mít zaplé třeba ICQ :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    56

    Super, přesně to jsem potřeboval slyšet....!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    164

    Já zase moc nechápu, když to připojíš kabelem, tak proč neserfuješ rovnou na počítači - na telefonu je to přecejenom dost nepraktický, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Qtek 8310 wifi a 2 routery
    Od pavel83 v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 21
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 20:06
  2. qtek 8310 EDGE,GPRS,WiFi
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-09-2006, 10:14
  3. Qtek 8310 & Wifi soft.
    Od RadimK_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-03-2006, 10:30
  4. Qtek 8310 - nastavení Wifi
    Od Grothobl v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-01-2006, 22:02