Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: ozi CE a mapy

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    9

    jsem tady abych se něco dozvěděl. mám oziexplorer pro PC a taky pro PPC. Mapové podklady turistické mapy od shocartu uz kalibrované. můžu je používat v PC ale když je natáhnu do pocket a chci spustit, tak mi hlásí, že je nemůže najít. jsem z toho jelen. ostatní demo mapy *.map ve stejném adresáři fungují. asi nějaká banalitka, bez kterése nepohnu dál. pomůže někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od marana
    jsem tady abych se něco dozvěděl. mám oziexplorer pro PC a taky pro PPC. Mapové podklady turistické mapy od shocartu uz kalibrované. můžu je používat v PC ale když je natáhnu do pocket a chci spustit, tak mi hlásí, že je nemůže najít. jsem z toho jelen. ostatní demo mapy *.map ve stejném adresáři fungují. asi nějaká banalitka, bez kterése nepohnu dál. pomůže někdo?
    Zkus si zkontrolovat jméno souboru s mapou v kalibračním souboru (MAP), je to třetí řádek, otevři to v Notepadu. Nechej tam jen název toho souboru bez cesty, kterou tam OZI normálně ukládá. POZOR!!!! zachovej všechno formátování jak je!!!! Neznám OZI CE, ale taky si prověř formát té mapy, jestli ji umí pochrupat (BMP,JPG,TIF nebo tak nějak)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    jestli máš ty samé mapy co já, tak jsou mapové soubory v png/jpg, to ale OziCE neakceptuje, zkus si je převést do formátu ozfx
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    466
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    9

    díky všem za rychlou odpověď. jestli to dobře chápu tak soubory *.map mám převést na *.ozf2 pomocí toho prográmku co jsem práve stahnul.

    jeste jeden pruser. uplně mi zmizelo nastavení GPS portu (COM4) v nastavení programu ozi. Zkoušel jsem i přeinstalovat a nic. takže teď nemůže najít satelity.

    co teĎ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    58

    Citace Původně odesláno od marana
    díky všem za rychlou odpověď. jestli to dobře chápu tak soubory *.map mám převést na *.ozf2 pomocí toho prográmku co jsem práve stahnul.
    To není tak přesné. Ve výše zmíněném konvertoru otevřeš soubor *.map ve kterém je odkaz na vlastní rastrovou mapu (bmp, jpg,...). Konvertor tento soubor (bmp, jpg,...) zkonvertuje do formátu *.ozfx3 a vytvoří nový soubor *.map, který již přísluší souboru *.ozfx3
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    9

    díky, uz funguju.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Mapy do tom tom 6.
    Od fox.vwgolf v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-12-2007, 22:09
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-11-2007, 16:11
  3. Mapy.cz - kterým browserem se otevřou mapy?
    Od hotovyrado_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 23-01-2007, 19:56
  4. Jak na mapy.cz ?
    Od dansafe_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 18-08-2006, 20:29