Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Vypnutí MDA III

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    53

    Cauky.jsem totální LAMA pořeboval bych nějakej soft pro vypnutí MDA III zkoušel jsem psShutXp ,ale ten mi PDA nevypne uplně pouze do stand-by (razim na dovolenou a pod stanem těžko budu dobíjet) poradí někdo.Nefunguje mi ani tlačítko pro zap/vyp - pouze opět stand-by a ne za boha vypnout.Předem mockrát děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nezapomeň si zazálohovat. Pokud nemáš WM 5, tak při úplném vybití baterie přijdeš o všechny data.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    vytahnout baterku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    53

    jasnačka záloh není ve WM03 nikdy dost - ŠKODA NEZBEJVÁ NIC JINÉHO NEŽ NADÁLE VYTAHOVAT BATERKU.Dík za snahu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    Nevím na jak dlouho jdeš v téhle zimě pod stan, ale mohlo by stačit vypnout vysílací část a normálně vypnout, pak by měl přes týden vydržet.
    Nebo u nějakého známého nechat na nabíječce, či v kolébce u PC které se občas zapne.

    Každopádně záloha by měla být samozřejmostí
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    622

    snad jen dodatek, nez vytahes baterku vytahni taky SD kartu .. me se casto stavalo u MDAIII (ted to delam automaticky, takze netusim jestli by se to stalo .. neriskuju) ze kdyz jsem vytahl baterku driv nez SD kartu tak po opetovnem spusteni byla SD karta prazdna a pokud tam neco bylo tak to neslou pouzit .....

    jinak jak rika kolega vyse, vypni vysilaci cast (letecky mod) a usetris dost energie, a mel bys vydrzet dyl
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-07-2007, 06:37
  2. SW vypnuti PDA s WM5
    Od kank v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 07-09-2006, 19:06
  3. Vypnutí PDA i GSM ?
    Od Kavy v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-10-2005, 20:53