Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 62

Téma: MIO ROM R64 a A2DP

  1. #31
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    TO SILVERHAND:
    Mno tak staci napsat u navodu "NA VLASTNI NEBEZPECI" + "MOZNA ZTRATA ZARUKY" atd. a je to Jak je to treba na Siemensmanii a jinych serverech s navodama na hrabani do mobilu Kdyz si nekdo odpali foun je to jeho boj, jasne byl upozornen hned ze zacatku Jinak neverim ze uz to ten tvuj kamos nutne musel brat do servisu:/ Pokud si hrajes jenom s ROMkou (MSFLSH50 partition) tak to jde prece vzdycky preflashnout Opravte me nekdo jestli se mylim

    PS: Svuj mail jsi tady nemel vubec davat to je univerzalni blbost! Tak pro priste at vis jak to muze dopadnout
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    No ludia su rozni, mozes aj kazdy 2 odstavec pisat NA VLASTNE RIZIKO, aj tak nepochopi, a ked nastane problem, zacne obvinovat. Ale sme dospeli ludia, zodpovedni sami za seba, no nie? Nikto dotycneho do experimentov nenutil, sam siel do toho dobrovolne. Ci si bol alebo nebol vedomy rizika, to je jeho osobny problem.

    Dalsia moznost je, ze spominany problem mozno aj bol opravitelny, len dotycny nebol v stave vyhladat si na to riesenie na forach alebo v Googli. Aj ja sa pravidelne stretavam s pripadmi, ked sa clovek na nieco spyta co uz bolo 5x zodpovedane vo fore o jeden klik vedla.

    Ani s tymi mailami to nemusi byt take zle, vzdy sa da prinajhorsom zmazat a ignorovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    2hawkens: a ty si vazne tak naivni, ze si myslis, ze se neco takovyho opravdu stalo? ze to tu tak zbytecne rozebiras.. to je jen vymluva aby sem nemusel davat zadnej navod jak to rozchodit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Klidek lidi kdyz to semka SilverHand nechce dat tak at si to necha nebudem se tady kvuli tomu hadat to stejne nema zadnej smysl

    TO SILVERHAND:
    Co treba poslat ten navod me a ja ho nekam hodim a napisu tam treba "autor neznamy" a je to nikdo ti nic psat nebude
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    S Miom by som bol fakt opatrny. Fakt je ze hardwarovo sa mozno neda moc pokazit, ale staci chybne prepisat bootloadre a nemas ako nabotovat - to nie je take lahke ako napriklad na PC ze mas viac alternativnych moznosti ako nabootovat a opravit boot systemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Ale klidek Kdyz se hrabes jenom v partition, ktera je na Wokna, tak nemuzes nic podelat Nevim kterej blazen by se hrabal v bootloaderu, g3ipl, msipl atd. Problem BT je prece jenom v ovladacich, takze nevim, co by kdo delal v UBootu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    No v tomto ja tapam, ako som spominal, nepoznam strukturu ako funguju zariadenia zalozene na Windows Mobile, ktore casti su vo Flash ROMke a ktore v inej pamati.

    Ale zda sa ze sa blyska na lepsie casy. Predbezne na tomto fore

    http://www.fourpages.co.uk/mioA701/viewtopic.php?t=1516&highlight=

    prispevok z Posted: Tue Nov 21, 2006 2:04 pm. Stahol som si to CAB-ko, kedze sluchadla som nechal v robote, zajtra odskusam. A uz len samotny fakt ze Oki uz ma par dni v rukach BT sluchadla mi dodava istotu, ze rozlusknutie tejto sracky je vyslovene otazka casu a skor ci neskor to bude.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Tak som si vyskual ten Wicomm stack a prekvapivo instalacia funguje, dokonca si aj najde BT device a funguje aj sparovanie. Bohuzial "connect to device" uz nejako neposlucha, takze gol sa nekona, zastal som tesne pred brankou. Ale aj tak som bol prekvapeny ze vobec nejako to funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    TO SILVERHAND:
    To vypadalo jako bys chtel neco napsat No nestid sa
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mno problem v ovladacich......myslis, ze kdyz budes mit v compu USB 1.0 a das tam nove ovladace, tak ti vznikne USB 2.0? A to ze bezi WidComm 1.7.1 je sice super, ale podle me to nepomuze vyresit A2DP na MIO, protoze FileTRansfer a DUN, PAN jsou vsechno profily tvorene softwarove a tudiz jdou napasovat na jakkejkoliv trochu standartni BT chip. Proto fungujou i na MIO. Ovsem A2DP vyzaduje vysokou rychlost prenosu dat po BT a podle me toho ten CHIP v MIU neni schopen...bez vnejsiho zasahu...proto to zlobi, presneni receno neni stabilni ten prenos a pada. Me sice po ty uprave jede, ale taky to udela jednou...dvakrat...ctirikrat za CD. Jak rikam nekdo musi prepsat ovladace a to tak aby vyresil tu nestabilitu prenosu tim, ze BT chipu pomuze komunikovat na vyssi prenosove rychlosti pri A2DP profilu. Podle me jde chipu "prihrat jina specifikace prenosu", nevim jak ale urcite je programovatelnej........doufam ze OKI rulez, na me je to uz moc vysoko....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Praveze Oki napisal tu http://www.fourpages.co.uk/mioA701/viewtopic.php?t=963&highlight= ze identifikoval BT cip a ze taky isty je aj v Dell Axim X50. Prave to ma viedlo k vyssie napisanej uvahe: Mio a Axim maju rovnaky procesor, rovnaky typ zariadenia, rovnaky OS a rovnaky cip. Ja som skusal A2DP na Dell Axim, priznam sa neviem uz upne presne ci X50 alebo X51 a na nom to fungovalo 100%. Samozrejme, ak nastane skipp tak raz za 2-3 skladby to vobec nie je problem, to sa da v phode prehryznut.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Všera jsem do noci experimentoval s mojím nastavením A2DP a podařilo se mi vylepšit ten úplně původní postup od XDA developers.

    Zkusil jsem totiž jednu věc a to, zdali ty výpadky nejsou způsobený ještě něčím dalším. A přišel jsem na to, že těch výpadků je mnohem víc, když nastavíte processor na nižší výkon. Takže jsem se jal hledat, jak to vylepšit při maximálním výkonu. Přenastavil jsem používaní toho modulu na singlethread, což do jistý míry znamená, že v případě 2jího přistupu k A2DP bude znát jisté zpoždění, ale zase kdo by poslouchal hudnu a zároveň nčo jiného.Zároveň jsem mu zvýšil prioritu zpracování. Dál jsem zkusil také jinej, málo náročnej přehráváč MP3 a to GSPlayer. Hrclo to hned na začátku jednou a pak zhruba hodinu ani ťuk )))) Musím tam ale projít ještě pár věcí, který by mohli pomoci. Taky se tím nastavením trochu zlepšila kvalita hudby a hlavně konečně když jsem poslouchal hudbu, tak se mi to přeplo na HANDS FREE a zase vrátilo zpět po uikončení hovoru. Před tím jsem to vždy musel znova vybrat. Nebude to úplně 100% bude asi hodně záležet na tom jak moc máte zatíženej systém a co všechno Vám tam běží, ale s tím už se nic neudělá a doufejme, že tak za měsíc dva už bude mít OKI něco lepšího.

    Takže i když jsem řekl že už tomu nebudu věnovat ani minutu, tak bych chtěl dva tři dobrovolníky, který by byly ochotný to se mnou prubnout. Na OKIho ROMce, se mi to nepodařilo rozběhnout, ale na ofiko R65 jo. Čili jestli budu mít čas teď o víkendu, moje dverka má roční narozky, tak bych zkusil udělat instalátor kompletní, aby to nebylo tak složitý i pro méně zkušené živatele. Pak bych sem hodil ten instalátor a chtěl bych aby to někdo prubnul na R65 ofiko. Ale po čistým HARD-RESETU, čili zálohovat data a pak si je tam vrátit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    TO SILVERHAND:
    Hmm to vypada dobre Nechtel bys treba napsat OKImu na cos prisel? Myslim ze mu pomuze kazda zkusenost Jinak ja zadnej BT headset nemam (nepotrebuju ) ale tak tedka by se mi hodil... bych to prubnul at uz se to konecne vyresi
    PS: zkousel jsi to na OKIho Plus verzi nebo Basic?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ja to nezkousel na ty R20 ale R14.....
    jinak s OKIm jsem v kontaktu prez mail a mIRC, vsechno vi, ale shodli jsme se na tom, ze touhle cestou to nepujde do nekonecna, ze je potreba se tim zabyvat z ty strany kterou jsem popsal drive. A to uz je pro me mooooc jinde...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 5 PrvníPrvní 12345 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. A2DP na n30
    Od drozi_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-06-2008, 17:48
  2. MDA III s WM5 a A2DP/BT stereo
    Od Nesli v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-08-2007, 11:22