Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: MDA Vario II v SK T-Mobile

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    10

    Tak uz je v ponuke.
    Co vy na ceny - vyssia (pre mensie programy) 14.990,- , nissia 12.990,- Sk.
    Myslim,ze je to dost a ze do vianoc sa to zlepsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    No nevim, vzhledem k tomu, ze se normalne prodava za +- 20000,- Kc s DPH, tak mi ta cena prijde celkem v pohode...

    Navic, web T-Mobilu SK asi spi, kdyz tam maji akorat MDA 2, MDA 3 a SDA...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Som veľmi rád že T-mobile predáva takéto zariadenia - SDA II za 2490 - no nekúpiš to?
    Inak Vario II je to najdrahšie čo v t-mobile na paušál majú Som zvedavý koľko bude stáť v dopredaji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    31

    Na webe to este nemaju.
    Videli ste to v predajni ??
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Njo, na webu nemaji ani Vario... Jak to tak sleduji... To je strasny... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    10

    MDA Vario nemaju preto, lebo na SK sa uz nepredava. Vsimol som si, ze v CR ano, tak sme aspon v niecom popredu. :-)

    To o tom Vario II som sa docital tu :
    http://www.mobilmania.sk/Operatori/A...I=7017#tmobile
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    10

    Tak akosi som sa vcera unahlil. Dnes pozeram na stranke T-Mobile SK a Vario II tam nevidim. Tak neviem, kde je chyba, ci este cakaju s tym Variom alebo len zabudli napisat :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    31

    Uz ho zaradil aj Ornage

    http://www.orange.sk/business/equipment/phones/default.dwp
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    V ponuke ho maju, len to nedali na stranku. Ale da sa stiahnut brozura (PDF) a tam to je.

    Neviete niekto odpovedat na:
    - Neda sa ku Variu II pripojit USB web kamera ?
    - Cital som, ze to nema USB host. Teda nie je ziadna sanca, ze sa to bude dat vyriesit nejakym updatom, ze ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    23

    Od dnes ho ma dokonca aj Orange co je je az neuveritelne pri tom ako doteraz SK Orange ponukal taketo zariadenia...
    http://www.orange.sk/private/phones/phone_1801.dwp
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nemohu to teď najít, ale včera jsem četl na nějakém slovenském webu, že ho sice v nabídce mají, ale prakticky se nedá koupit, protože je fyzicky nemají a jsou nějaké problémy s dodáváním.

    Až to najdu, tak sem dám link.

    EDIT:
    Našel!
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vario IV od T-mobile
    Od cabadaj v sekci HTC & klony
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-09-2008, 14:27
  2. ENG Rom v CZ T-Mobile MDA Vario
    Od stinkie v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-02-2007, 21:30
  3. Vario od T-mobile
    Od moucha_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-05-2006, 15:04
  4. T-Mobile MDA Vario II
    Od ameron v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 30
    Poslední příspěvek: 25-03-2006, 13:13