Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Samovolná změna data a času

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    57

    Ahoj chlapi, občas se mi stane, že se zničehonic Qtek sám přešteluje na 10.3.2006 12:00 hodin. Dělá to úplně sám od sebe, Odcházím z domu na nákup, datum i čas sedí, nakoupím,juknu kolik je a ono je 10. března těsně po poledni, nevíte čím to může být? Díky za každý nápad.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    pdq pdq je offline
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    384

    Asi cestou do obchodu prechadzas miestom, kde je casova slucka.Mne sa to stava ked sa vraciam z piva domov.Idem domov z krcmy o deviatej....a ked pridem domov je polnoc.No moja polovicka to vysvetlenie o casovej slucke neberie...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    To bylo vtipný ale problém neřešící.
    Mně se to bohužel stalo minulý týden hned třikrát, předtím ne. Všimnul jsem si, že mi cpe doručenky o odeslaných zprávách místo na začátek až na konec seznamu. Až pak jsem zjistil, že to dělá datumově správně, protože mám půl roku staré datum.
    Přemýšlel jsem nad příčinou, ale nevím o ničem. Žádný program ani tématko jsem neinstaloval, nic se mi nezaseklo, nic jsem nikde neměnil ani nepřidával, takže původ je záhadný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nemate, pokud to jde, nastavenou synchronizaci datumu se siti operatora?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Mám pocit že ne. Alespoň jsem to nikde neviděl = vědomě nenastavoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    13

    Tak přesně to samé se dneska (včera) stalo mi. Samozřejmě jsem si toho nevšiml a celý den jsem se divil, v jakém pořadí se mi ukládají nezodpovězené hovory, volané hovory, ...
    Tak se jdu podívat na web kde je problém při řazení .. a našel jsem tenhle příspěveček. Evidentně to není náhoda - tak mě napadá není to "easter egg" k rovnodennosti (23.9.)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Když jsem měl Qtek 8310, tak se mi to taky párkrát stalo, ale důvod jsem nikdy nenašel
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Muze byt, ale Mr. Jouda111 pise, ze se mu to stane obcas...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    95

    Já bych to viděl na souvislost s napájením. Mě tohle datum totiž naskočí po vyjmutí baterie. Ikdyž ji dám téměř okamžitě zpátky, datum i čas jsou v háji. Dříve to nedělalo. Alespoň myslím :? .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    57

    Docela mě potěšilo, že nejsem sám, komu se to stává. Teď jsem zkusil vyndat baterii a po opětovném spuštění přístroje datum sedí, tak nevím. Stává se mi to ale i když baterii nevyndavám. Qteka mám od května a tohle se děje až posledních pár dní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    8

    Také se mi to stává, kdykoliv vyndám baterii, ale až od té doby, co mám nový FW od Qteku. Možná vyčistit kontakty na baterii, aby se to nedělo samo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2010
    Příspěvků
    0

    mam to same, rekl bych, ze je to tim, ze se nam nenabiji zalozni baterie...jakmile vyndate baterii, stane se to, ten datum neni nahodny...kdy budete mit novejsi verzi ROM, bude to treba 1.7. a tak podobne...je to systemovy udaj...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    mne se to stava taky, pokud mam baterku dele venku. kdyz jenom na vterinku odtahnu a vratim (HW reset)), cas si drzi, kdyz je to na 10 vterin, tak datum a cas strati - u tebe bych to taky videl na kontakty, nema baterka pod krytem vetsi vuli?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Taky se mi zmenil datum,napadlo me mate nainstalovany plugin Facade? Od te doby co ho tam mam se mi to stava.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    168

    Dela to porad parchant samovolne si meni cas, uz me ty Taiwanci zacinaji s__at asi prejdu na N70
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Změna letního/zimního času
    Od Matt_CZE v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 12-11-2010, 19:25
  2. Automatická změna času
    Od dada09_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-03-2010, 13:02
  3. Samovolná změna času - MDA Vario
    Od jouda111 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-08-2008, 21:31
  4. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 05-11-2007, 10:12
  5. Samovolna zmena systemoveho fontu
    Od Schivan v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-03-2003, 09:58