Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: 4 GB A-DATA do N520

  1. #1
    sterbic_ce4you
    Guest

    Funguje nebo ne????????????
    U MIRONETU tvrdi, ze se karta bude tvarit jako 2vou gigova. Je tak?
    Mam looxe N520
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Nevím jak moc se liší vnitřek 520tky a 560tky, řekl bych, že moc ne kromě přidaných funkcí a v 560tce 4GB jede bez problémů.
    Najisto bys to ale musel vyzkoušet a nebo pokud tady někdo má 520 aby poreferoval.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Bobanovicz: Prosimte, jak rychle ti ta 4GB A-DATA beha? A zkousels ji nejak jinak formatovat?
    Me sice funguje bez problemu, ale rychlost je mizerna... nesrovnatelne pomalejsi nez 2GB naformatovana jako FAT16 - hlavne pri zapisu.
    Nezkousels treba v Pocket Mechanic menit velikost clusteru?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    4GB karta ti na N520 pojede sám jsem zkošel dvě značky a obě v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Mě jede A-Data 4 GB 150x ve čtečce paměťových karet značky Transcend zápis okolo 9 mega/sec a čtení okolo 12mega/sec, tak nevim.. Ještě jsem tu kartu neformátoval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    V loox c550 jede tato karta bez problémů. Doporečuju - za necelý dva tisíce to je super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od yndor
    Bobanovicz: Prosimte, jak rychle ti ta 4GB A-DATA beha? A zkousels ji nejak jinak formatovat?
    Formátovat jsem ji nezkoušel a rychlost je dostatečná, neměřil jsem ji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    U me bohuzel rychlost dostatecna neni - pri kopirovani mnoha malych souboru (treba fotek z telefonu) se zpomali az na 100kB/s - a to i pri zapisu pres ctecku. Tak nevim, cim to muze byt.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Pri kopirovani mnoha malych souboru na kartu je treba si uvedomit, ze karta neumi cacheovat, pro kazdy soubor musi otevrit hlavicku ve FAT, zapsat a pak teprve prejit k dalsimu souboru. Pri kontinualnim zapisu velkych souboru je rychlost uplne nekde jinde - megabity za sekundu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Ale proc potom pri zapisu tech samych souboru na 2GB MMC Transcend je rychlost mnohem vetsi (magabajty za sekundu misto desitek kilobajtu za sekundu)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nevim, pouzivam nekolik ruznych 4GB karet a nijak se mezi sebou chovanim nelisi....
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    17

    Cus mam novou 4GB A-DATA , pomala pri zapisu 200KB/s i na velkych souborech. Cteni rychlost 3300KB/s. Rychlost zapisu me dost mrzi, asi nemate figl jak na to?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    59

    a v jakem zarizeni ? me na ctecce TEAC a na loox n560 bezi v pohode ale v notebooku IBM Z60m asi jako tobe... Jediny co muzes zkusit je "nejak" zatim sem nenasel navod kterej by se povedl, zformatovat kartu na FAT16 s velikosti bloku 64k. Omezeni takto naformatovane karty je moznost ulozeni maximalne 65 000 (a nejaky drobny, proste max int) a zaokrohlovani velikosti vsech souboru na nasobek 64k, coz u vetsich souboru je docela jedno...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Data
    Od Tazounek v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-03-2011, 20:39
  2. FJS N520
    Od jirka7 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-09-2007, 10:25
  3. TT6 a FSC N520
    Od kyznoh v sekci TomTom
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 23-12-2006, 20:10
  4. Data
    Od andrija v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-04-2004, 17:51