Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Navigace

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Může mi prosím někdo napsat přesný postup instalace Tomtoma?
    Verze 5.00 potom update na 5.21 a potom mapy?
    Doufám že se pro A701 používá Tom tom navigátor a ne Tomtom mobile.
    Diskuzi jsem prošel ale nic nenašel.
    Díky předem
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Spuste primo instalaci 5.21 a pak mapy (doporucuji pres ctecku rovnou na kartu). Instalace z originalniho CD vam bohuzel vybouchne...

    Ano, pro A701 se pouzivat navigator, je to PDA, ne SmartPhone...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    No já mám jenom 5.00 a aktualizaci.
    Nahrál jsem ho na kartu a po spuštění se objeví nápis Tomtom v modrým bludišti,barevný čtvereček(probíhá instalace) a za asi tak 3 s se vrátí do průzkumníka.
    Zpouštím ho z průzkumníka poklepem i entrem z key a pořád nic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Na webu TomTomu je ke stazeni aktualizace na 5.21, tu stahnete a spustite...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    No jo,ale já nemožu nainstalovat ani 5.00.
    Prostě po spuštění skončí a nic se neděje.
    Mám na kartu nakopírovat 5.21 a tu spustit napřed?
    Potom teprve 5.00?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Samozrejme ten instalacni balicek, co stahnete z webu TT, spustite na PC...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Takže 1,stáhnu
    2,připojím Mio
    3,active sync
    4,spustím update
    Ale co s Tomtomem 5.00.Ten má být kde?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Nikde, TT 5.21 je kompletni TomTom jakozto program...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    5.00 má 60MB
    5.21 má 6 MB
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Zacnete konecne delat, co vam reknu, nebo se se mnou tady chcete do krve hadat a TT mit stale nenainstalovany? :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Další dotaz.
    Po nainstalování Tomtoma vyberu jazyk a tak.A nakonec chce vybrat mapu.
    Vyberu mapu a nic.
    Co a za jak dlouho by se mělo stát?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    111

    Zalezi, jakou vrezi TT mas, v postate ta legalni po zvoleni mapy vyzaduje registraci - vlozeni kodu ve spolupraci s webem TT anebo nelegalni (nemusi se aktivovat), ktera po zvoleni mapy prejde dal - poloseda obrazovka s nejakymi ulicemi ......

    Tezko se radi.....
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Po projití různých fór tady jsem to rozchodil.
    Díky všem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. GPS navigace
    Od Danosss v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-01-2010, 21:36
  2. GPS navigace
    Od JirkaJ_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 02-01-2010, 18:56
  3. navigace
    Od Zig_ce4you v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-05-2007, 12:18