Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Chybová hláška na WM 5 Timewizard

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    6

    Často se mi displeji MDA Varia s WM 5 objeví hláška že nejde spustit Timewizard a následně nejdou spustit žádné programy a jediné co pomůže je restart !!! Poradíte co s tím :-( :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    A vy jste tam nejakeho Timewizarda nainstalovaneho mel?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od beecher
    A vy jste tam nejakeho Timewizarda nainstalovaneho mel?
    Asi ne ! Nikde to tam nemůžu ani najít !
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Muzete zde dat screenshot, co to presne hlasi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Timewizard.exe je NTP utliita, ktera je by mela byt soucasti ROM. Normalne je umistena ve \Windows. Je zaregistrovana mezi notifikacema, periodicky se pousti..
    Mrkni se zda ji tam skutecne mas a zkus to pustit rucne..
    Podivej pak do notifikaci (memmaid) zda tam je spravna cesta..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Saman
    Timewizard.exe je NTP utliita, ktera je by mela byt soucasti ROM. Normalne je umistena ve \Windows. Je zaregistrovana mezi notifikacema, periodicky se pousti..
    Mrkni se zda ji tam skutecne mas a zkus to pustit rucne..
    Podivej pak do notifikaci (memmaid) zda tam je spravna cesta..
    Moc jsem to nepochopil mám MDA Vario teperve 3 týden.Nikde jsem to v MDA nenašel. Nemohl by jsi mi někam nahrát timewizard.exe třeba na rapidshare.de abych ho mohl donahrát do wM5
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Ten soubor opravdu neni ve slozce \Windows?
    O jakou verzi ROM se vlastne jedna?
    Ve starsich verzich ROM (ze by bez AKU) ta utilita v ROM neni.. Je ale zvlastni ze je v notifikacich..
    Upladnout to nemuzu, je to XIP, tudiz to neni mozne vykopirovat..

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    6

    Verze ROM : 2.21.2.7 CSY
    datum ROM : 3/9/06
    Verze rádia : 02.19.11
    Verze protokolu : 4.1.13.09
    Verze ExtRom : 2.21.2.111
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Zajimavy. Tuhle ROM mam rozbalenou na disku a tam to je..
    Pokud tedy ten soubor neexistuje, tak nejjednodussi jak se zbavit problemu je smazat tu notifikaci. Pouzit lze na to napr. CheckNotifications.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    6

    Dík doma to vyzkouším a dám vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    6

    Tak jsem vymazal Timewizard.exe ( byl tam dokonce 2*), hláška už se od té doby neobjevila, ale pořád občas vytuhne nebo nejdou spustit to hlásí že je chyba při spouštění jakýhokoliv programu. Pomohl by hard reset nebo reistalace WM5 ? Mám tam hodně programů a her tak se mi do toho nechce, ale štve mne to neustálý resetování?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. VARIO - Chybová hláška při odesílání SMS
    Od Dandak_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 31-10-2007, 14:24
  2. Chybová hláška
    Od mattycz v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 27-04-2007, 10:45