Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: problém při synchronizaci s active sync 4.2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    0

    zdravim, mam takový problém: Předevčírem jsem provedl master reset, nainstaloval programy, sesynchronizoval ppc s počítačem a vše proběhlo korektně. Potom jsem vytvořil zálohu pomocí spb backup, včera večer provedl master reset a obnovil data ze zálohy. Vše proběhlo v pořádku, bohužel když teď připojím vario k pc, otevře se active sync a objeví se "Hledání změn". Tohle trvá skoro 20 minut, pak se zobrazí okno se zprávou: "Synchronizaci nelze dokončit...". Když se potom podívám do ppc (při obnově dat jsem odškrtnul obnovit pim) tak zjistím, že všechny kontakty a data z kalendáře se sesynchronizovali (průběh synchronizace není vidět). Zkoušel jsem to i na notebooku s novým partnerstvím, tady se synchronizace chová stejně akorát data z ppc se v outlooku nezobrazí (takže zřejmě funguje pouze přenos z pc do ppc, ne naopak). Zkoušel jsem i zrušit všechna partnerství a znovu je vytvořit a nic nepomáhá. A když jsem spustil active sync -> Nápověda -> Poradce při potížích, tak na konci testu to zahlásilo že nelze získat IP adresu zařízení ale žádné řešení to nenabídlo. Nevíte někdo co s tím? Na obou počítačích používám outlook 2003 a před obnovením dat ze zálohy probíhalo vše v pořádku...

    zdravim, mam tenhle problém:

    Tohle se zobrazí po 10 minutach, jak je vidět z obrázku synchronizace vůbec nezačne, přesto se většina dat synchronizuje. Začalo to po master resetu a následném obnovení dat pomocí spb backup 1.12. Můžete mi někdo pls. poradit, co s tím?

    A takhle to vypadá po odkliknutí msgboxu a spuštění poradce při potížích:


    1.Přesunuto do + Komunikace & Synchronizace
    2. Zeditováno z 2 příspěvků
    3. Což takhle použít mozek a vložit fotky v rozumné velikosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2003
    Příspěvků
    21

    Něco podobného se mi také stalo. Mám Mio P550 (R01)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    11

    a vyřešil jsi to nějak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Z jineho threadu, naimportovat do registru (ve stolnim kompu) a restartovat. Pry pomaha.


    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    11

    Bohužel Mio P550 (R01) nepomahá
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Mám dotaz.
    Když kopíruji do PDA ze stolního kopu, tak jede kopírování cca 250kb/s ,ale
    po přenesení cca 100MB dat rychlost spadne na cca 40kb/s.
    Nepomůže ani restart PDA. Je jedni, jestli to je film, který má celý třeba 200MB, nebo mp3, kde každá má třeba jen 5MB. Prostě vždycky zhruba po těch 100MB ta rychlost spadne.Nevíte někdo prosím co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém s Active sync
    Od Garret Raziel v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-05-2007, 08:17
  2. Active sync 4.x - TCP/IP problem
    Od Elminster_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-02-2007, 18:12
  3. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 07:39
  4. Nedochází k synchronizaci s active sync
    Od johna v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-03-2006, 09:16