Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 65

Téma: Nová ROM R64

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    34

    tak se nám objevila nová r64
    aku 2.3
    žádné a2dp, smůla

    vřele pište subjektivní dojmy, jsem velice zvědav

    ce image je zde: http://www.mytempdir.com/921128
    total image je zde: http://www.mytempdir.com/911590

    ti kteří někdy instalovali r55 nahrajte si uboot r51
    ostatní nebudou mít při flashování žádné problémy
    samozřejmě doporučuji flashovat vždy pomocí USB
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    18

    Možná se zeptám hloupě, ale jak se mám orientovat v těchto boot image

    0=Total img By USB--- (totalní image po USB, jasné )
    1= CE img By USB-----(img pouze win, jasné)
    2= IPL(MS) by USB ( nevím co to je)
    3=UBoot by USB ( taky nevím)
    4=BackUboot by USB( něco nazpátek ? taky nevím co to je)
    5=IPL(G3) by USB (nevím)
    6=Total img By SD/MMC (nedoporučuje se, asi možné komplikace se čtením z karty)

    Samozřejmě že jsem poprvé provedl Total image by SD( R51), naštěstí vše proběhlo v pořátku, teď používám flash po USB. Dík za objasnění ops:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    18

    první mínus k r64 nejde přepnout do režimu spánku při podržení červeného tlačítka telefonu.
    Lze jenom když ho uspíte malou ikonou nad kontakty. asi sw záležitost.
    Navigace iGO2006 zatím jede ok
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    34

    uboot: stará se o flashování romek a základní hardware
    IPL (MS): nahráva a spuští image s os, nevim jak to funguje
    back uboot: záloha ubootu, při chybách se občas nahraje minulá verze ubootu
    g3: úplně první zavaděč opět nevim jak to funguje

    rozhodně nedoporučuji flashovat jiné věci než ce img, uboot a totalimg.


    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    90

    Hehe, a okrem toho ze prepisu cislo z 56 na 64, robia vobec nieco nove do tych ROMiek? Ja uz tolko cakam na A2DP ze skor ho urobia nahodnout kombinaciou bitov v subore ako tymto tempom ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Teraz som to upgradol a zda sa mi že ten system ide raz tak rychlo ako čo som mal r46 uvidíme ked nainstalujem soft, co to spravy a ešte jedno červené tlačitko na uspanie/vypnutie funguje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    32

    Citace Původně odesláno od THEuda
    první mínus k r64 nejde přepnout do režimu spánku při podržení červeného tlačítka telefonu.
    Lze jenom když ho uspíte malou ikonou nad kontakty. asi sw záležitost.
    Navigace iGO2006 zatím jede ok
    To není chyba, to je vlastnost (již v R54), ono to totiž není "uspat" ale zapnout režim letadlo (než natáhneš češtinu je to tam), takže je to spíše na sunnysoft - nepřeložených nebo špatně přeložených věcí je tam více.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    32

    Pár subjektivních postřehů s R64:
    + rychlost slušná (jako R51 a R54)
    + stabilita vyšší, zatím po 3 dnech žádný whitescreen ani zasekávání
    + pauza příjem/hovor z 2sec na cca 0.5sec.
    + iGO 2006, TomTom 6, TomTom 5.21 - vše bez problému TT5 a iGo nabíhá svižněji
    + TomTom 6 - se starším FW mi šel max. do 5ti satelitů - nyní o.k.
    - Zmizelo nastavení TMC/RDS (na přijímač ale zatím čekám, tak nevím zda to bude mít vliv)
    - Pár věcí není přeloženo (sunnysoft čeština), takže pod operátorem u BT je místo ON/OFF {null}, při podržení červ. sluchátka je špatně uvedeno "spát" místo "zapnout profil letadlo", nepřeložen SDdialer, VoiceSpeedDial, ale alespoň anglicky - v nastavení/připojení je totiž nově ještě jedna ikonka, nemá popis, rozbalené menu je také prázdne (USB to PC, advanced network functionality on/off)
    - Phone dialer - stále T9 bez češtiny
    - Mám takový nepříjemný pocit, že úplně zmizelo MMS
    +/- Po neustálých diskuzích ohledně IRDA - podle mě tam není

    Celkově mi to zatím příjde jako vychytaná R55 (R54).

    UPDATE:
    Flashován ten R64ce.bin některé věci (např. ty MMS) nebyli to pravé ořechové - provedl jsem flash ještě jednou, tentokráte již IMG z SD karty - vše proběhlo bez problémů a MMS již v poště jsou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Možná hloupý dotaz, ale jaký je rozdíl mezi "ce image" a "total image"?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Jo a taky: Jak to mám nainstalovat? Vždy jsem flashoval přes SD, ale chtěl bych zkusit USB, ale jak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    18

    Citace Původně odesláno od Naj
    Jo a taky: Jak to mám nainstalovat? Vždy jsem flashoval přes SD, ale chtěl bych zkusit USB, ale jak?
    Je to fakt velice jednoduchý klikni ZDE
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Jo, neni to složitý. No ale raději zůstanu u SD, je to bez problémů. Mam spousty karet a s 512 to chodí OK. Používám ji jen na to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Chodi mi ok, ale prodleva pri prijmuti hovoru se na mem pristroji prodlouzila, se mi zda... Predtim jsem mel R46. Chci se jeste zeptat jestli existuji pro tomtom 6 stejne mapy vychdni evropy a Cech jako ve verzi 5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Obě ROM mně píší chybu. Jak při SD, tak při USB.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    Nechápu tento bod:
    9. In your PC select the OS file (BDTL0_SCOTERMSFLSH50.bin) that you want to restore as File1 and follow the instructions in your PC and in your PDA screens.
    Kde mam ten soubor vzít?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 5 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nova rom
    Od Wakku v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-06-2010, 07:22
  2. Nová ROM 434
    Od Panot v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 11-05-2007, 23:23
  3. Nova ROM 352 - GER
    Od Sirus v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 08-02-2007, 14:48
  4. Nová ROM MDA III
    Od Martin Pospíšil v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-10-2006, 09:57
  5. Nova rom 172
    Od lout_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 17-05-2004, 04:28