Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 35

Téma: Nová verze 1.3.0.0

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    14

    Tak jsme se dočkali. Nainstalováno bez komplikací, přihlášení GPS také O.K. a od prvního okamžiku pocit rychlosti! To jsem dříve neznal:-) Zítra prověřím na cestách. Dej Bůh, ať to už je konečně funkční... Pokud se to ukáže jako životaschopné, dokoupím i mapy v tom zvýhodněném balíčku, snad to nebude taková minela, jako nákup BOR v prosinci 2005 - to jsem hodně předběhl dobu...:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    MLB MLB je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Prosím někoho kdo má aktualizaci aby vyzkoušel plánování cesty z Plaňan ulice 329 do Kolína ulice 12, rychlá trasa. Vede to nějakou pěknou oklikou. Dále nemohu stále nalézt velké železniční stanice, například Pečky. Umístění některých bankomatů také neodpovídá skutečnosti. Například v Pečkách na onom místě nikdy nebyl. Když zmiňuji Pečky, tak zde nejdou vyhledat ulice. V seznamu je pouze jedna! a to číslo 329. Možná jsem něco při instalaci udělal špatně a proto chci znát postřehy ostatních.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    14

    TAk opět zklamání. Ach jo, asi se holt nedočkám. Po prvním nadšení musím opět konstatovat : Prů*er..:-( Trasu dlouhou několik stovek metrů nedokáže spočítat, resp. udělá z ní pár km dlouhý výlet. Zaregistroval jsem některé opravy - např. už mě neposílá do trvale uzavřených ulic, rovněž výpočet a přepočet trasy je rychlejší. Jen cestovat se podle BORu ještě spolehlivě nedá... Odpo průjezd Prahou, tak uvidím další.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    MLB MLB je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Ano! Z krátké trasy udělá pěkný výlet. Mapové podklady mají trochu divné, protože v mém bydlišti stále vedou cestu která tam nikdy nebyla a ani nebude.:no:
    Zatím jsem bez výhrad spokojený s Pocket Navigator 6. A to nezdůrazňuji jeho cenu a v ní zahrnutou Evropu.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    31

    Dobrý den,

    Prosím někoho kdo má aktualizaci aby vyzkoušel plánování cesty z Plaňan ulice 329 do Kolína ulice 12, rychlá trasa.
    Toto bude s největší pravděpodobností způsobeno tím, že zkoušíte plánovat "u stolu". Jelikož aplikace nezná Váš azimut, tak Vás nejspíš přiřadila do opačného směru. Z toho důvodu Vás vedla oklikou, protože je co nejvíc potlačené otáčení, které není žádoucí. V reálu by se tohle nestalo, protože aplikace Váš azimut zná z GPS.

    ... Když zmiňuji Pečky, tak zde nejdou vyhledat ulice. ...
    Tohle je způsobeno tím, že máte starou verzi podkladů 2005.3. V instalačním souboru update jsou 2005.3, 2006.7 jsou až v upgrade. Když se dívám do aktuální verze, tak tam ulice jsou.

    Bankomat) pokud myslíte ten, který je sevřený ulicí 329, tak ten již ve 2006.7 není.

    K bodům zájmu a "divným mapovým podkladům") mapové podklady jsou přebírány od Tele Atlasu a nejsou naší stranou nijak modifikovány (tzn. jsou stejné jako u konkurenčních produktů, které používají mapy od TA ve stejné verzi).

    Trasu dlouhou několik stovek metrů nedokáže spočítat, resp. udělá z ní pár km dlouhý výlet.
    Může to být stejný případ, jako výše - aplikace Vás prostě nechce otáčet. Nicméně nevylučujeme chybu. Pošlete, prosím, bližší specifikaci problému.

    Nicméně doporučuji se s Be-on-road projet (na to je ostatně stavěný), potom dejte vědět. Při našich testovacích jízdách, kde se najezdilo několik tisíc kilometrů (jak po ČR, tak i v zahraničí) jsme nezaznamenali problém.

    Důraz při testování byl kladen na:
    - stabilitu (například více než pětihodinové cesty, vypínání zařízení se zapnutou aplikací atp.)
    - rychlost (překreslování, hledání v restřících, práce s menu)
    - rychlost výpočtu trasy (první výpočet)
    - rychlost přepočtu trasy při sjetí (kontrola, jestli neotáčí atp.)
    - testování nově přidaných funkcí (např. zobrazení oblíbených atp.)

    Za případnou chybu se omlouváme, doufáme, že zásadně neovlivní Vaši práci s navigační aplikací v automobilu. Chyba se může objevit vždy - všechny situace nejsme schopni otestovat. Věřte ale, že děláme vše pro to, aby byla aplikace co nejlepší.

    Těšíme se na Vaše další poznatky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    MLB MLB je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Dobrá. Příští týden Vám pošlu mejl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    To Aponia - 4.8. jse mluže TMC bude implementováno v září/říjen ... jaká je situace stihnete to?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    31

    Děláme vše proto, aby se to stihlo.
    Máme teď ještě v plánu spoustu dalších věcí, které Vás jistě poťěší.


    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    14

    Mila Aponia, své první zkušenosti jsem popisoval na základě zkušenosti z terénu. Je zvláštní, že jste najezdili tisíce km bez problémů, když mě se chyba ve výpočtu objevila po necelých 10 km! Ale třeba šlo o ojedinělý výpadek a vše další bude v pohodě, kdo ví.Příští týden budu mít více prostoru na testování, tak uvidím. Popravdě, zklamání z předchozích verzí bylo větší, teď už chyběl moment překvapení...:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    66

    Zdravim.Včera a dnes jsem drobet potrápil novou verzi ˝BORU˝ Včera jsem se nechal navigovat vesměs přes menší města neřku-li vesnice. Asi po 50 km.se stal Bor nepoužitelným,jelikož začel jezdit po polích a navigovat do strání a lesů.Zrovna v místech kde to neznám -nezáviděníhodná situace.Nepomohl ani soft reset MDA .Nakonec jsem nahodil Smart maps a světe div se.SM se nehly také,stále hláška jedete mimo trasu a neustálé přepočítávání.Takže další pauza a zresetování Fortuny.Pak znova BOR - No a konečně začal nvádět jak má. Tím chci říct že ne vždy je na vině program i když to tak vypadá .Dnes přes 200 km. BOR naváděl bez problémů ,dvakrát jsem úmyslně sjel z trasy.Přepočtení téměř okamžité a žádné nucení ˝se otočte˝. Navádění na křižovatkách v pohodě.Oproti předešlé verzi opět velký skok kupředu.Zdá se mi ovšem že BOR nestíhá překreslovat mapu podle aktuální pozice ,že je to malinko opožděné.Ovšem nemohu posoudit je-li to programem nebo Fortunou,když už mě jednou vypekla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    MLB MLB je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    :yes: BOR bez problému a v profilu Smart Maps nejsou asi náhodou.
    Já to projel dnes v terénu také a platí to co jsem psal v předchozím příspěvku. A "kvalitu" mapového podkladu raději nehodnotím. Kdy napíšete popravdě že BOR je stále ve fázi vývoje.

    P.S. Dle obsahu Vašich příspěvků se domnívám že jste nějak spojen s Aponií.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    66

    Zdravim.S Aponií nijak spojen nejsem.To,že je BOR ve vývoji to nikdo nemusí přiznávat -víme všichni.No a který nav.soft ve vývoji není.Jinak nehodnotím proti jiným softům.Nemám krom SM žádný jiný a zatím pořizovat nechci.Počkám až to v Aponii dodělají -pak to bude bomba
    PS : Objednal jsem novou verzi map -pak sem napíšu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od MLB
    Já to projel dnes v terénu také a platí to co jsem psal v předchozím příspěvku
    Co tedy podle Vás platí? Můžete už začít být konkrétnější, jak jsme Vás již prosili? Tato kritika je velice nekostruktivní - tzn. k ničemu.

    Citace Původně odesláno od MLB
    A "kvalitu" mapového podkladu raději nehodnotím.
    Omlouvám se, ale tohle si nemůžeme nechat líbit. Shazujete náš produkt s bez konkrétních informací. I poté, co jsme Vám napsali, že Vaše připomínky k podkladům jsou způsobeny tím, že máte mapové podklady 2005.3 - tzn. z minulého roku, tak i přesto to tady znovu, myslím nesmyslně, opakujete.

    Citace Původně odesláno od MLB
    Kdy napíšete popravdě že BOR je stále ve fázi vývoje.
    P.S. Dle obsahu Vašich příspěvků se domnívám že jste nějak spojen s Aponií.
    Každý software je stále vyvíjen. Be-on-road, ani žádný jiný navigační software, nikdy nebude ve finální verzi, ve které se nebude nic měnit.

    Pokud jste si všiml, tak zákázníků si vážíme a podle toho se k nim i chováme. Ale tohle Vaše chování je opravdu sprosté. Po domluvě s obchodním oddělením Vám nabízíme, pokud máte s produktem, na rozdíl od jiných spokojených uživatelů, tak nesmiřitelný problém, navrácení plné kupní ceny za produkt. I když specifikace problému "BOR je k ničemu, Vy musíte být s Aponií spojen" je opravdu směšná a nemůže sloužit jako precedens.

    Myslím, že toto je z naší strany férové chování, které se ostatně snažíme vždy zastávat. Na druhou stranu Vaše příspěvky, kde neohodnotíte spoustu vylepšení a nových funkcí a na druhou stranu kritizujete něco nekonkrétního, jsou na pováženou.

    Veškerou konstruktivní kritiku zde na fóru nebo e-mailem samozřejmě nadále vítáme!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Na mem HTC TyTN se bohuzel BOR zacal chovat nejak zvlastne. Parkrat se spustil plne bez problemu, pak ale doslo ke zlomu.
    Aplikace zhruba na 2 minuty zustane na pocatecni obrazovce s progress barem, pote se spusti, ale mapa nikde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    66

    Zdravim. Osobně bych zkusil smazat z karty v PDA i soubory z PC a znovu nainstalit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nová verze PocketKIM 4
    Od pekro v sekci PocketKiM
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 24-07-2006, 13:07
  2. Nová verze PocketKIM
    Od Martin F._ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-02-2004, 17:36
  3. Nová verze ROM k MDA
    Od sevens v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-08-2003, 14:05