Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: PPC2002 a icq

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    52

    Chtel bych se zeptat, co by jste doporucili za ICQ klienta pro PPC2002. Vyuzit toho primo ze stranek icq.com nebo se radeji poohlidnout po nejakych postavenych na Jabberu?

    Slysel jsem neco o podivnem chovani originalu, je na tom neco pravdy, nebo se jedna o famu?

    Diky KOdlik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    131

    S ICQ - s originalem pro PPC jsem zcela spokojen. Jedine, v cem je problem je "divoke" odesilani zprav s diakritikou - někdy dojdou bez problémů, někdy dojde prázdná zpráva, někdy s "pokřivenou" diakritikou. Proto píšu bez háčků a čárek a jsem spokojen.
    Druhá věc je, co všechno umí - s klientem pro PC nelze srovnat!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    114

    Ja mam zase taky problem, ze ked sa prihlasim na ICQ cez PDA, nie som ON-LINE. Ani nikoho nevidim ON-LINE. Len ked mi niekto posle spravu, az potom ho vidim ako ON-LINE. Uz som vyskusal snad vsetko (preinstalovanie, dat sa ako AWAY a potom ON-LINE), stale je to rovnake. Ked sa prihlasim ako iny uzivatel, vsetko je OK. Na PC problemy s loginom nemam. Nevie niekto poradit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    me zas dycky po 14/21 dnech ICQ zacne hlasit chybu programu a nejde spustit
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    70

    Citace Původně odesláno od pufo
    Ja mam zase taky problem, ze ked sa prihlasim na ICQ cez PDA, nie som ON-LINE. Ani nikoho nevidim ON-LINE. Len ked mi niekto posle spravu, az potom ho vidim ako ON-LINE. Uz som vyskusal snad vsetko (preinstalovanie, dat sa ako AWAY a potom ON-LINE), stale je to rovnake. Ked sa prihlasim ako iny uzivatel, vsetko je OK. Na PC problemy s loginom nemam. Nevie niekto poradit?
    Mě to dělalo naprosto to samé. Přestalo to, až jsem smazal kontakty na serveru ICQ a znovu je tam uložil... Používám různé programy ICQ Lite, ICQ, Miranda, Trillian... Zřejmě byly kontakty nějak "špatně" uloženy. Zajímavé je, že všechny pgm fungovaly správně, kromě ICQ pro PPC. Nakonec jsem v ICQ Lite smazal všechny kontakty a v Mirandě je nechal znovu uložit na server (ICQ). Od té doby mi to na PPC, chodí správně a spolehlivě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    take zkusim
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    87

    Citace Původně odesláno od VIta56
    Mě to dělalo naprosto to samé. Přestalo to, až jsem smazal kontakty na serveru ICQ a znovu je tam uložil... Používám různé programy ICQ Lite, ICQ, Miranda, Trillian... Zřejmě byly kontakty nějak "špatně" uloženy. Zajímavé je, že všechny pgm fungovaly správně, kromě ICQ pro PPC. Nakonec jsem v ICQ Lite smazal všechny kontakty a v Mirandě je nechal znovu uložit na server (ICQ). Od té doby mi to na PPC, chodí správně a spolehlivě.
    No ja sem zrejme uplne tupy nebot to nechapu. Pouzivam ICQ Lite a Mirandu. To jako mam vymazat v ICQ vsechny kontakaty, pak si pustit Mirandu a v možnosti/síť/ICQ(kontakty) a tam zaškrtnout Synchronizovat seznam na servru s lokálním seznamem kontaktů???
    Za dopovedi diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    70

    Citace Původně odesláno od Ruka
    Citace Původně odesláno od VIta56
    Mě to dělalo naprosto to samé. Přestalo to, až jsem smazal kontakty na serveru ICQ a znovu je tam uložil... Používám různé programy ICQ Lite, ICQ, Miranda, Trillian... Zřejmě byly kontakty nějak "špatně" uloženy. Zajímavé je, že všechny pgm fungovaly správně, kromě ICQ pro PPC. Nakonec jsem v ICQ Lite smazal všechny kontakty a v Mirandě je nechal znovu uložit na server (ICQ). Od té doby mi to na PPC, chodí správně a spolehlivě.
    No ja sem zrejme uplne tupy nebot to nechapu. Pouzivam ICQ Lite a Mirandu. To jako mam vymazat v ICQ vsechny kontakaty, pak si pustit Mirandu a v možnosti/síť/ICQ(kontakty) a tam zaškrtnout Synchronizovat seznam na servru s lokálním seznamem kontaktů???
    Za dopovedi diky
    Ano, přesně tak. Nejprve synchronizovat Mirandu se serverem ICQ, abyste měl v Mirandě všechny kontakty (a ještě si je třeba lokálně zálohovat - je na to plugin), potom ukončit Mirandu, spustit ICQ a všechny kontakty a skupiny smazat, ukončit ICQ. Po té znovu spustit Mirandu a "synchronizovat server s lokálním seznamem kontaktů...
    Mě to pomohlo, viz výše. Od té doby se mi ICQ na PPC2002 i WM2003 chová "normálně". Samozřejmě nechodí čeština, ale jsem vidět online a já vidím ostatní taky správně.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. WM9 pro PPC2002
    Od hrtak_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-03-2004, 06:51
  2. co to je ppc2002
    Od tief v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-07-2003, 17:53
  3. PIE PPC2002
    Od -jon-_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-11-2002, 08:56
  4. PPC2002
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-08-2002, 16:50
  5. hlasitost v PPC2002
    Od -jon-_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-06-2002, 10:51