Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: rx3715 a SD karty 2GB a 4GB

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    29

    Používáte někdo v rx3715 kartu větší než je garantovaná 1GB? Dle HP podpory nejsou větší karty nijak soft. blokovány, ale nejsou testovány, ale dle servisu fungují některé 2GB karty, ale 4GB... Nezkoušel to někdo? Nebo nemá to někdo možnost vyzkoušet?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    HaWran_ce4you
    Guest

    Kamarad mel v rx3715 4GB kartu a pry bez problemu. Ja pouzivam 1 GB a 2GB.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    11

    mam 2gb sandisc ultra data II a zadny problem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    29

    Díky za odpovědi, tak já koupím 4GB a dám vědět...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    29

    tak dávám vědět jak jsem slíbil, v rx3715 4GB karty nefungují. bohužel... Pravděpodobně nemá pro takovou velikost ovladač.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    18

    Mne uz cca pol roka beha na RX3715 SD karta 4GB Adata, naformatovana na FAT32 v citacke, absolutne bez problemov.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    29

    zajímavé. Alespoň naděje... pokusím se o to ještě jednou... děkuju za zprávu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    2

    V rx3715 pouzivam 2 mesiace bez problemov kartu Apacer 4GB,150x. Neformatoval som ju - iba kupil, vlozil do PDA a funguje super :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    29

    Zkoušel jsem to v mironetu, vložil 4GB Kingston a ipaq jí ani nerozpoznal a ani nenabídl k formátu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    11

    v mironetu se da vyzkouset karta a kdyz nefunguje tak vratit?
    da se to i v jinych shopech? dik

    planuju nejakou 4gb kartu do rx3715
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ty jsi z Marsu nebo z Měsíce? Vždyť se to tu poslední půl rok stále pořád dokola opakuje: zboží zakoupené přes e-shop je možné do 14 dnů vrátit bez udání důvodů. Při nákupu v kamenném obchodě spíše záleží na ochotě obchodníka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    11

    u nás na marsu máme za to ze zboží zakoupené přes e-shop je možné do 14 dnů vrátit bez udání důvodů. zboží však musí býr originálně zabaleno a nepoužito. což u systému balení sd karet může být docela problém...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Asi se to liší obchod od obchodu a od doby výdrže zákazníků vyžadovat a uplatňovat svoje práva. To je ovšem na debatu mimo tuto diskuzi.
    Ja zajímavé, že už pár lidí takto bezproblémově postupovalo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    11

    Zdenek: diky za info

    zkousel jsem sd kartu bluememo fat32. ipaq ji vidi jako 3,8gb ale nad 2gb mi to hlasilo chybu zapisovani

    //edit: ta bluememo byla vadna serie
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    16

    Uvažuji o koupi 4GB karty do tohoto zařízení, ale dle této diskuze opravdu nevím, jestli se mám do takového "podniku" pouštět. Mohl by sem ještě někdo napsat, s jakou konkrétní kartou mu toto PDA funguje.

    Přeji hezký den
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. rx3715
    Od cbhornet v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-10-2005, 06:16
  2. WM5 pro HP rx3715
    Od majesty v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-09-2005, 09:56
  3. HP rx3715
    Od jirkam_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-08-2005, 20:46
  4. rx3715
    Od 17razor v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-12-2004, 18:49
  5. Ako na Wi-fi s rx3715 ?
    Od zmatus_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-10-2004, 09:12