Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: jak na ikonu pripojeni na Today

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    chtel bych si na Todey plochu pridat ikonu dial-up pripojeni na internet;
    pomoci aplikace tdLaunch sem dokazal pridat ikonu aplikace remnet ktera otevre stranku s Connections;
    nevite nekdo jak (treba pomoci parametru za remnet) vytvorit ikonku, ktera by rovnou vytacela?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    57

    A co takhle rovnou tapnout na ikonku připojení, která je vedle úpravy hlasitosti, pár vteřinek počkat a pak vybra connect? Tohle řešení není vyhovující?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    jenze ja tam zadnou nemam . . . iPaq3630+PPC 2002
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    57

    Omlouvám se myslel jsem , že máte WM2003
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    81

    Citace Původně odesláno od zigzag
    chtel bych si na Todey plochu pridat ikonu dial-up pripojeni na internet;
    pomoci aplikace tdLaunch sem dokazal pridat ikonu aplikace remnet ktera otevre stranku s Connections;
    nevite nekdo jak (treba pomoci parametru za remnet) vytvorit ikonku, ktera by rovnou vytacela?
    ikonku pripojeni na listu (nikoliv na today) umi dat aplikace wis bar. Odkaz na ni je v jinych threadech tady. Zkusim ho najit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    urcite to de ale musel byste si udelat patch nebo upravit registr mrknu se vam na to ale nefim jestli to zmaknu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Myslim, ze je to jen otazka special string. Ted si to nepamatuju, ale myslim, ze v registru by se to dalo najit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    mrknu do registru . . . snad tam pujde i nastavit ikonka (pac aplikace kterou spoustim, zadnou nema a na Today plose je pak jen ten bilej ctverecek )
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak odstranit ikonu InterWrite z Today obrazovky?
    Od musashi v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-12-2006, 11:17
  2. Změnte si ikonu operátora v DialPadu ;-)
    Od Marty-McFly v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 07-01-2006, 01:05
  3. Jak dostat zastupce pripojeni na today
    Od Orloj_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-10-2004, 10:32