Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 33

Téma: RadiusFuel

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    16

    Tohle je podezrele, ja mam taky MDA1, na kterem vse testuji s PPC 2002. Neni mozne, ze by vadila nejaka konfliktni aplikace? Treba nejaky WisBar (ja ho ale pouzivam) nebo tak neco?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od Aifel
    Nejdou mi zobrazit grafy....
    -- Mám ten samý problém ve WM2003/h5550.
    Aifel
    Koukam, Aifele, ze jsi taky z Plzne, tak to napis maila, to by se dalo resit i osobne :
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2002
    Příspěvků
    105

    No to je jasny, to by nebyl problem, to se muzeme domluvit. Jinak pouzivam WISBAR ke své obrovské spokojenosti a s jinymi aplikacemi se mi to nekouše. Když tak navrhni předběžně datum a čas a můžeme se sejít.

    Aifel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    24

    Chtel bych se zeptat, kde jsou vlastne ulozene datove soubory tohoto programu? Abych nemusel pri resetu MDA znovu natukovat data, ktere uz tam mam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Já ho mám v \my documents, rfuel.fil
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    2

    Prosím o radu. Radius Fuel jsem si nainstaloval na MDA Compact WM 2003 a používám ho pár dní.Problém mám v tom že v položce měsíční náklady a měsíční vzdálenost mám nesmyslně vysoký stav kč a km.
    Konkrétně-1 den čerpáno 10,71 l a 2 den 10,88 l.Za tyto dva dny mám měsíční náklady 4578 kč a měsíční vzdálenost 1545 km.
    Děkuji Ivan Štych. sluber@volny.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    253

    tento problem jsem mel taky,mrkni se na nastaveni,hlavne na zadani základních hodnot:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    2

    Asi nevím kde se ty základní hodnoty nastavují.V nastavení mohu nastavit pouze zobrazení sloupců a tankování do plné nebo ptázdné.Asi dělám něco špatně.Můžeš mi poradit?V tomto směru jsem úplný laik.
    Děkuji.
    Ivan Štych.sluber@volny.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    207

    Prave ze to tankovani do plne, nebo do prazdne, ma celkem zasadni vliv na vysledek. Zkus vyzkouset...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    229

    Tento softik je velmi dobry. Co me ale stve je to, ze si uklada obsah zaznamu do souboru rfuel.fil do My documents do pda. A v pripade hard resetu pda zmiznou i ulozene zaznamy. Coz me potkalo. Nez jsem si to uvedomil bylo uz pozde. Prochazel jsem registry ale nenasel jsem patricny klic. Neznate nekdo reseni jak zajistit ukladani na kartu.Jete je moznost pri pridani zaznamu soubor rfuel.fil zazalohovat na kartu. Ale to neni to prave orechove. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Po kazdem ulozenem tankování udelat export dat (Export CSV v první záložce "Soubor") do souboru na kartu (nebo kamkoliv), který se dá editovat třeba i v excelu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od sinco
    Neznate nekdo reseni jak zajistit ukladani na kartu?
    Ale jo, jedno reseni bych mel Prave ukladani na kartu je jednim z drobnych vylepseni nove verze 1.4, ktera uz snad brzy vyjde ven. Zajemci si mohou napsat o RadiusFuel 1.4 RC1 na mailovou adresu podpory.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    16

    RadiusFuel 1.4 je konecne uverejnen a ma novy web http://www.iradius.cz
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Díky, určitě hned vyzkouším.
    Při použití předchozí verze jsem měl na rozlišení WVGA trošku problém s vybráním jazyka v nastavení. Nebylo vidět, muselo se šipkama naslepo nahoru "mimo obrazovku" a pak entrem potvrdit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Longerski_ce4you
    Guest

    Vsvětlete mi prosím, jaký je rozdíl ve způsobu tankování: "Plná nádrž" a "Do prázdné nádrže"
    Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední