Tohle je podezrele, ja mam taky MDA1, na kterem vse testuji s PPC 2002. Neni mozne, ze by vadila nejaka konfliktni aplikace? Treba nejaky WisBar (ja ho ale pouzivam) nebo tak neco?
Tohle je podezrele, ja mam taky MDA1, na kterem vse testuji s PPC 2002. Neni mozne, ze by vadila nejaka konfliktni aplikace? Treba nejaky WisBar (ja ho ale pouzivam) nebo tak neco?
Koukam, Aifele, ze jsi taky z Plzne, tak to napis maila, to by se dalo resit i osobnePůvodně odesláno od Aifel
:
![]()
No to je jasny, to by nebyl problem, to se muzeme domluvit. Jinak pouzivam WISBAR ke své obrovské spokojenosti a s jinymi aplikacemi se mi to nekouše. Když tak navrhni předběžně datum a čas a můžeme se sejít.
Aifel.
Chtel bych se zeptat, kde jsou vlastne ulozene datove soubory tohoto programu? Abych nemusel pri resetu MDA znovu natukovat data, ktere uz tam mam.
Já ho mám v \my documents, rfuel.fil
Prosím o radu. Radius Fuel jsem si nainstaloval na MDA Compact WM 2003 a používám ho pár dní.Problém mám v tom že v položce měsíční náklady a měsíční vzdálenost mám nesmyslně vysoký stav kč a km.
Konkrétně-1 den čerpáno 10,71 l a 2 den 10,88 l.Za tyto dva dny mám měsíční náklady 4578 kč a měsíční vzdálenost 1545 km.
Děkuji Ivan Štych. sluber@volny.cz
tento problem jsem mel taky,mrkni se na nastaveni,hlavne na zadani základních hodnot:yes:
Asi nevím kde se ty základní hodnoty nastavují.V nastavení mohu nastavit pouze zobrazení sloupců a tankování do plné nebo ptázdné.Asi dělám něco špatně.Můžeš mi poradit?V tomto směru jsem úplný laik.
Děkuji.
Ivan Štych.sluber@volny.cz
Prave ze to tankovani do plne, nebo do prazdne, ma celkem zasadni vliv na vysledek. Zkus vyzkouset...
Tento softik je velmi dobry. Co me ale stve je to, ze si uklada obsah zaznamu do souboru rfuel.fil do My documents do pda. A v pripade hard resetu pda zmiznou i ulozene zaznamy. Coz me potkalo. Nez jsem si to uvedomil bylo uz pozde. Prochazel jsem registry ale nenasel jsem patricny klic. Neznate nekdo reseni jak zajistit ukladani na kartu.Jete je moznost pri pridani zaznamu soubor rfuel.fil zazalohovat na kartu. Ale to neni to prave orechove. Dik
Po kazdem ulozenem tankování udelat export dat (Export CSV v první záložce "Soubor") do souboru na kartu (nebo kamkoliv), který se dá editovat třeba i v excelu...
Ale jo, jedno reseni bych melPůvodně odesláno od sinco
Prave ukladani na kartu je jednim z drobnych vylepseni nove verze 1.4, ktera uz snad brzy vyjde ven. Zajemci si mohou napsat o RadiusFuel 1.4 RC1 na mailovou adresu podpory.
RadiusFuel 1.4 je konecne uverejnen a ma novy web http://www.iradius.cz
Díky, určitě hned vyzkouším.
Při použití předchozí verze jsem měl na rozlišení WVGA trošku problém s vybráním jazyka v nastavení. Nebylo vidět, muselo se šipkama naslepo nahoru "mimo obrazovku" a pak entrem potvrdit.
Vsvětlete mi prosím, jaký je rozdíl ve způsobu tankování: "Plná nádrž" a "Do prázdné nádrže"
Díky.