Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Že by TT 6?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    25
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    105

    Jo ale s jednou chybou dle pokrytí tam není ČR ani Slovensko, Polsko ...

    http://www.tomtom.com/products/section.php?ID=237&Section=394&Language=1
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tzn. nebudou fungovat stare mapy s novym TT6?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    V tech jejich jednoucelovych zarizenich cechy jsou takze nevidim duvod aby nebyly i ve verzi 6. Jen to tam proste nenapsali (doufam).
    Treba v pokryti na oficialnich strankach nemaji nikde slovensko (aspon jsem to nenasel) a pritom se mapa slovenska do nejakejch totom Go dava.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    Je celkem mozne ze TeleAtlas rozhodil mapy na WEU a EEU. Tudiz uz nedava CR+PL jako bonus odberatelum. Tudiz je monzna nove licencuje v novem balisku map pro vychodni evropu, kde vsak kvalitne bude asi jen CR, hure HU, jeste hure PL, no a chude SK a dalsi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    3

    mapy pro TT6 s CZ už jsou:
    - Map of DE, AT, CH, PL and CZ (405MB)
    - Maps of Western Europe (1.9GB)
    (http://www.tomtom.com/plus/services/mds.php)

    našel sem mapy western europe, který ale měly 900MB a ty CZ neobsahují.

    velikostně mi to přijde přehnaně velké

    zpětná kompatilibita map asi není, resp. se mi nepodařilo 5.21kový mapy v TT6 najít.

    kdybyste někdo narazili na dostupné mapy pro TT6 s CZ, napište :
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    163

    Citace Původně odesláno od pavelZet
    kdybyste někdo narazili na dostupné mapy pro TT6 s CZ, napište :
    narazili na ne v AHMobilu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    838

    U TT5 slo v modu navigace tuknout na displej dat NASTAVENI a vypnout kompletni zobrazeni POI. V TT6 se pod timto tlacitkem objevi seznam vsech POI a ty nutno vypinat jednotlive.

    Trochu neprakticke. v modu mapa mam u TT5 zaple POI a v modu navigace mam vse vyple pro plynulejsi vykreslovani. TT6 toto nelze.
    Odpovídat lze po přihlášení