Ani ji nezkoušejte, verze WM2003 tuhne taky. Jdu re instalovat znova.Doufám, že bude v dohlednu nějaká stabilní verze, tenhle plugin by byl vážně užitečný.
Ani ji nezkoušejte, verze WM2003 tuhne taky. Jdu re instalovat znova.Doufám, že bude v dohlednu nějaká stabilní verze, tenhle plugin by byl vážně užitečný.
Ja uz dlouho pouzivam kalendar z programu NameDays, neni to sice psane pro PPC, ale pro normalni Outlook. Do kalendare to do kazdeho dne dopise informace o svatku. No a pri synchronizaci se to automaticky nakopiruje i do PPC..
Je to freeware, na vyber je i cesky kalendara mimo nejakych drobnych preklepu to funguje ok. Najdete to tady: NameDays
Odzkoušel jsem program "NameDays" a je dostačující! Díky jfn.
Jo jo) Měl jsem se podivat nejdřív sem. Acer n10 PPC 2003 a NameDay 1.0.2 en pro PPC 2003. Hardreset :!:
Tak mi to sestrelilo DataPhone :-(
On existuje emulátor PPC? Tzn. že si mohu před instalací do PPC otestovat program v emulátoru na PC? Máte link, kde by se dal zkouknout?Původně odesláno od David
Jandik:
No s tím emulátorem to nebude žádná sláva.
1) Je to dáno tím, že tento je dodáván k vývojovým nástrojům od Microsoftu ... eMBedded Visual Studio 3.0 (resp. 4.0) a tudíž pro jeho získání byste musel tento produkt stáhnout a instalovat
2) většinu připravených instalací, jež jsou k nalezení na webu, na emulátoru nepustíte. Autor by musel nachystat instalaci speciálně pro emulátor, což se nedělá a jenom sám autor si program při vývoji program testuje na emulátoru. Emulátor totiž běží na procesoru Vašeho PC (x86) zatímco normálně zkompilovaný program (a potažmo i instalace) na procesoru PDA (ARM, xScale)
Já jsem další komu "vytuhnul" iPAQ s PPC2002Původně odesláno od Madfather
( Co se dá dělat, vývoj je vývoj a bez nějakých ztrát se neobejde
(jdu renistalovat
( )
No tak dneska jsem teda dodělal i já svátky. Je to jednoduchý plug-in pro obrazovku Dnes a lze jej použít s WM2002/2003. Ke stažení zde
eXEden: SUPER! Na WM2003 funguje. Pokud budete vylepšovat, byl bych pro nějaké možnosti (např. volba písma - tučně/kurzíva atd., včetně barvy) jak pro text "Dnes má svátek", tak i pro jméno. Taky by nebylo od věci upozorňovat i na státní svátky. Eventuelně možnost zvolit si z více ikonek. Ale jinak je to přesně to, co jsem potřeboval ve svém iPAQu mít na Today screenu. Díky!![]()
Marcus:
No ono to bylo psaný narychlo po dnešním obědě a tak to umí, co to umíMěla to být náhrada těm, kteří museli provést hard-reset
Proti dalším funkcím samozřejmě nemám námitek a na přání je doplním. Jsem ovšem značně limitován volným časem, kterého se mi díky pracovní vytíženosti moc nedostává ...
Super, funguje bezvadně, díky :yes: :yes: :yes:
Dobrý den v novem roce, jak to vypadá s rozšířenou verzí verzí "svátků" pro W2003?
Díky za odpověď
Pekne, tesim se na verzi 2 pro WM2003.![]()