Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Qtek 8500 - tipy, triky a zkušenosti

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    130

    Jelikož jsem čerstvým majitelem tohoto smartphonu a nenašel jsem o něm diskuzi, tak ji zakládám. Mám hned jeden dotaz. Jak odpojim spojení přes GPRS? Přidržení červeného sluchátka vypne telefon. Už jsem mačkal všechno možný, ale nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    19

    pokud to nemá speciální tlačítko Comm Manager zboku,tak zkus podržet "domeček".
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    13

    Jsou 2 možnosti. Buď na homescreenu najeď na řádek s operátorem a stiskni prostřední tlačítko, nebo ve start menu spusť commanager.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    77

    Mám zájem o koupi tohoto zařízení a rád bych znal názory současných majitelů + i - Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    30

    Nechcem robit reklamu ale fanusikovia "V" telefonov si prijdu na svoje. Kupoval som ho nie pre seba ale nakoniec som si ho nechal a pre zakaznika kupil druhy kus. Po prvych rozpacitych skusenostiach som si na neho celkom zvykol a hodnotim ho ako vyborny telefon. Displ.. mohol byt aj vacsi ale co uz. Ako minus sa da vytknut asi len vydrz baterie. okrem sem-tam blbnuceho softu ale vieme ze je to mrkvosoft tak nic nove.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Také vážně uvažuji o koupi tohoto Smartphonu a tak jsem se chtěl zeptat jak je to s výstupem na sluchátka?

    Děkuji všem za reakce k tomu to Smartphonu


    EDIT: Ještě jsem se chtěl zeptat, jak je to s výdrží? Čtu, že je to slabé, ale kolik to vydrží například hrát MP3 a podobně? Jak je to třeba ve srovnání s Wizardem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    To tady nikdo nemá zkušenosti se StarTrekem (Qtek 8500)? Pls
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mam zkusenosti se Startrekem (dokonce bych mel jeste jednoho k mani, kdybys mel zajem).
    Vystup na sluchatka je resen pres systemovy konektor (btw. je to jediny externi konektor na strojku) dodanym handsfree, ktere ma na sobe prislusny protikus.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Děkuji, StarTreka jsem již koupil a je docela super. CHtěl bych se zeptat jestli existuje nějaká redukce SystKonektor->3,5 (popř2,5) milimetrový audio jack?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    16

    Redukce není a asi ani nikdy nebude. Na modaco.com je o tom i příspěvek.. Zkoušel jsem také po vzoru ostatních otravovat Brando, ale řekli mi, že se na nic takového nechystají, protože telefonů s tímto konektorem je jako lidí na měsíci... :no: ""Řešením"" je redukce microUSB>miniUSB>jack 3.5.. Ale je to nepoužitelný... Škoda koupě, fakt. Moc toho lituju, nejhorší véčko co mám za posledních 11 let.. :
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Mam tu jeden kus Qtek 8500 se starou ROM, je to normalni ofiko prodej v CR, ovsem pri pokusu o updatovani na novou ROM stazenou primo ze stranek Qteku mi to hlasi invalid id vendor a update neprobehne. Co s tim? Existuje nejaky MaUpgradeUt_noID i ve verzi pro Smartphone? Ten klasicky nechce pri updatovani Qteku 8500 pracovat.. :? Proc vlastne do Qteku nejde nahrat ofiko Qtek ROM, to je nejaky divny, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Do nebrandovaneho Mteoru take nejde nahrat oficialni rom jedina rom,stazena primo z jejich stranek.Take me to hlasilo id vendor.Pomohl az nejaky sikula na xda,ktery vlozil na forum testovaci verzi sspl v nejake prvotni verzi,ktere se muselo nakopirovat do telefonu,spustit a rychlet potvrdit vstup do bootloaderu a potom uz slo naflashovat cokoliv.Na smartphony zatim MaUpgradeUt noId neexistuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Citace Původně odesláno od uiqjirka
    ..testovaci verzi sspl v nejake prvotni verzi,ktere se muselo nakopirovat do telefonu,spustit a rychlet potvrdit vstup do bootloaderu a potom uz slo naflashovat cokoliv..
    Aha a máš to někde po ruce, ať to nemusím hledat? Díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    To me testovaci sspl je urcene na MTEORA,obavam se,ze na QTEKA 8500 bude muset byt urceno jine sspl
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    16

    Citace Původně odesláno od Miloš Strouhal
    Mam tu jeden kus Qtek 8500 se starou ROM, je to normalni ofiko prodej v CR, ovsem pri pokusu o updatovani na novou ROM stazenou primo ze stranek Qteku mi to hlasi invalid id vendor a update neprobehne. Co s tim? Existuje nejaky MaUpgradeUt_noID i ve verzi pro Smartphone? Ten klasicky nechce pri updatovani Qteku 8500 pracovat.. :? Proc vlastne do Qteku nejde nahrat ofiko Qtek ROM, to je nejaky divny, ne?
    Toto píše, pokud není telefon odblokovaný (ne přes registry, ne SIM lock). Více na h*tp://www.spv-developers.com/forum/showthread.php?t=6581
    I ofiko prodej v ČR má své šedé ovce Asi mi nikdo nebude věřit, že v ČR jsem se setkal s brandingem Dopod. Respektive logo z flipu bylo smazáno, firmware přepsán na Qtek 8500. Ale sériové číslo jaksi neodstranili. Takže asi tak
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. PocketBreeze 5 - tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 376
    Poslední příspěvek: 12-04-2011, 14:19
  2. HTC SHIFT - tipy, triky a zkušenosti...
    Od htcjirka v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 199
    Poslední příspěvek: 26-01-2011, 21:49
  3. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 18:27
  4. HTC TyTN - tipy, triky a zkušenosti
    Od matrad v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 103
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 16:11